milliler ispanyayı az önce 63-60 yendi. tam gaz devam.. helal çocuklar...
Printable View
milliler ispanyayı az önce 63-60 yendi. tam gaz devam.. helal çocuklar...
çok iyidi hido son anca bi saçmaladı ama o nasıl bi bloktu :D:D
helal olsun. çok güzel oynadık.:icon_tup:
tam gaz devam... bu gazla 2 maç daha giderse önümüz aydınlık
hidonun son hatası çok kötüydü , blok da şahaneydi :) helal olsun :)
tanjevic süper zamanlarda süper hamleler yapıyor. takım da havasını bulmuş durumda. çok güzel bir sonuçla döneceğiz polonyadan.
O geriye döndürdüğü top da yerini bulsaydı çok güzel olacaktı. Yine de yenmesini bildik tebrikler dev adamlara.
patates futbol takımı ve fatih terimden sonra 12 dev adam ilaç gibi gelio valla
harika işler yapıyorlar :icon_tup: inşallah Sırbistan maçını da alacaklar..
bilmiyorum salonda canlı basket maçı izlediniz mi? mutlaka izleyenler vardır. inanın futboldan çok daha zevkli her anı heyecanlı oluyor.. milli takımın almanyayla bir maçını izlemiştim. çok keyfliydi hele bir de yenince :)
tanjeviç harika bi maç daha yönetti o anda ömer aşık oyuna girdi ve maçı alan adam oldu kendisiyle karşı karşıya oynamış bi insan olarak inanılmaz mutlu oldum o anda :D yalnız dile kolay arkadaşlar bu ispanyaki olimpiyat ikincisi oldu sonrasında dünya şampiyonu oldu nba yıldızlarının yer aldıgı amerikayı geride bırakarak.. inanılmaz bi başarı daha bu.. helal olsun 11 tane utanmaz adama kapak olsun bu 12 YÜREKLİ ADAM !!!!
bende 2.02lik bi minik adamım :D
Son dünya şampiyonununa bu turnuvadaki 2. yenilgisini tattırmak çok iyi oldu...Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledik bir galibiyet daha alırsak grubu 1-2 bitiririz ve öteki grubun 3-4'ü ile maç yaparız...Sırbıstanı gözüme kestirdim,slovenya bize ters gelen bir takım ama yıllar sonra çok iyi bir takım olduk,Tanjeviç gerçekten güzel hazırlamış takımı turnuvaya...
Ömer Aşık son 2 maç krtik hamlelerle takıma can veriyor,maç sonu yaptığı blok unutulmazdı...
Memo bu takıma adepte olmayı kabul etmediği sürece bu takımda yer bulamaz bu saatten sonra...Kaprislerini bir kenara bırakıp bu gençlerle bir olmayı öğrenmesi lazım...
Hido bu maç biraz tutuktu,savunmalar onu ve ersan'ı hiç boş bırakmıyorlar artık ama herkes sayı atıyor takımda sinan'da biraz cesur olursa çok daha iyi oluruz...
Bu gazla bu gruptan bile namağlup çıkabiliriz..
Basket maçlarından sonra futbol maçı hiç çekilmiyor gerçekten...
Harika bi kapışma olmuş izleyemedim...İşallah finale kadar gideceğiz :) futboldan gülemedik bari basket teselli etsin.
Harika bi maç oldu son 30 saniye çok gerildik ama Ömer Aşık sağolsun maçı bitirdi. Maşallah 12 dev adama:)
blok süperdi hakettik ama Hidonun yaptığı hatadan Sonra yenildik dedim ayakta izledim