old school tarzı bır araba nasıl olmalıdır ?
olmassa olmazları nedır ?
aslında old school tarzı nedır tam olarak acıklayacak bırı varmı ?
Printable View
old school tarzı bır araba nasıl olmalıdır ?
olmassa olmazları nedır ?
aslında old school tarzı nedır tam olarak acıklayacak bırı varmı ?
aşırı olmayan ama klasik kategorisinde yerini almış antika gibi değerli yeni araç old skool. bence böle gibi geliio
sözlükte 2 anlamı var bende tam bilmiyorum ama yazan açıklama bu
oldskool : characteristic of an older style
oldskool : adhering to an original field of practice
kısaca eski tarza saık kalınarak yapılan modifiye diyebiliriz
Avrupa otomobillerde en önemlisi baklavalı jantlar, BBS olur Raid olur ne bileyim Remotec... Alçaklık önemli, otomobilin döşemeleri önemli, genelde kareli döşemeler tercih edilir. Yan kısımlarda deri, orta kısımlar desenli kumaş.
Genel olarak bakılırsa 70 ve 80 lerin ağırlıklı çizgileri, tasarımları, retro ekipmanlar...
Zaman zaman yabancı forumlarda rastlıyorum, Otomobilinden tut, şapkasından ayakkabasına kadar bu tarza bulaşmış adamlar var.
Ucunu kaçırırsan kroluğa gider...
Eksik kalırsa ne olduğu belirsiz birşey olur, hiçbir halta benzemez...
Çizgiyi iyi yakalamak lazım geliyor...
Amerikadaki Avrupa otomobil kullanıcıları bu konuda çok başarılı oluyor.
Aynı şey Amerikan otomobilleri için de geçerli ama ben pek ilgilenmediğim için bilemiyorum.
Kısaca... İnanmak lazım.
94 Lada coupe aldım 56.000'de füme denesemmi:beuj: yoksa bi halta benzeyeceği yok:D
eskı tarz modıfıye eskı zamanda yapılan aksesuarlar anladıgım kadarıyla
ve 2002 model şahını bu şekılde yapmaya karar verdım
90 lı yılların jantı olan mangels jant tesaduf eserıı sıfır buldum acaba nasıl olur derken aldım ve taktım
yıne o yıllarda tofaşlara yapılan işlemlerı uygulamaya calısıcam tesısat olarakta yıne o yılların urunlerını kullanmayı dusunuyorum neder sınız olurmu ?
başka ne yapılabılır?
değerli fikirlerinizi beklıyorum
old school tarzı dıyebılırmıyız bu araca
benım aracım degıl ama şuan bıre bır aynısı resımdekı yanlız ben fılm yapmayı dusunmuyorum
http://img269.imageshack.us/img269/2085/mkeok.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/3217/mike2t.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/6211/mike1g.jpg
bu golf biraz german+rat olmuyo mu yavuz abi ?1 :)
Arabadan arabaya değişir. Düşünülen araç nedir?
Üstteki Tofaş tam Adana Style :D süper olmuş maşallah
valla bence garip modifiye camiası triplerinden bir başkası :D yok o style bu style JDM vs yap işte aracına neler sana hoş görünüyorsa insanlar illa bi style peşinde koşuo.. style... ouu yeah! :D
yanlış anlaşılmazsa bir yanlışı düzeltiyim old school 70 ten 85 e kadar süren punk müzik kültürüne verilen isimdir.Dogrusu oldskool dur.
bence bir arabayı oldskool yapmak istiyorsak arabalara o tarihlerde ne tarz modifiyeler yapılmş neler kullanılmş araştırıp ona yakın bir modifiye tarzı olabilir.
Oldskool = eski toprak... eskinin daha iyi olduğunu belirten bir kelimedir... başka bir anlamı yoktur.... ama stile vurmak gerekirse, eski ir arabayı alıp o devrin modasına göre modlamak...
tofaştada sanırım oldskool ''etiket'' diye tabir edilen model olabilir.tesisat konusunda gittigidiyorda denk gelmiştim bazı parçalara ondada belirli marka ve modellere talep var olabilir güzel olur bence :)