İkinci sıpa yolda,bir ayımız kaldı isim konusunda karar veremedik.Güzel fikirlerinizi bekliyorum :)
Printable View
İkinci sıpa yolda,bir ayımız kaldı isim konusunda karar veremedik.Güzel fikirlerinizi bekliyorum :)
sarp.. bu aralar cok hoşuma kaçan bi isim allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin..
evren güzel isim az var manasıda güzel
allah bağışlasın buarada
öncelıkle allah analı babalı buyutsun.....
Sarp...Berk...Berkay...Cenk...Cem...
ılerıde arabası olursa plaka olayıda guzel olur:D
Kucukken derdim keske ismimi can koysalarmiş die :) nedense cok hosuma gider.İlerde banada kismet olursa ilk dusundgm isimdir :)
Allah anali babali buyutsn abi :)
Allah analı babalı büyütsün abi Tuna ve Alp benim çok hoşuma giden isimler mesela:)
efe han, arda han favorilerim :)
bu arada tebrik ederim kadir abi, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün Kayra güzel isimdir..." Allahtan gelen iyi haber, ihsan '' anlamında :)
Abisinin adı Egehan,amcası Evrencan ,yeninin adı farklı olsun çagrıstırmasın istiyorum.Tayyar veya tayparhan aklımdan gecmiyo degil :D
Atakan olabilir:rolleyes:
ayrıca i,ü,ç,ö gibi türkçe karakterler olmasın istiyorum :)
Doğukan koy abi ozaman:D
Allah analı babalı büyüsün inşallah.. :)
Batuhan,Batıkan,Ertuğ tarzı bırsey koy bence
allah analı babalı büyütsün
efe deniz güzel isimler
abi az biraz arabesk olcak ama
orhan,yılmaz,hakkı gibi erkek isimleri benim hoşuma gidiyo:)
bilmiyorum nasıl karşılarsınız ama aslan çok güzel bi isim.. deniz de çok güzel bi isim , ilerde nasip olursa koymak istediğim isim hatta :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah..
aslan , alper , alpaslan , besir , poyraz sevdigim isimler :D
Allah anali babali buyutsun hayirli evlaat eylesin herseyden once .
Sinan olsun kulağa hoş geliyo :) nede olsa kendi ismim :p
Darısı başımıza Allah sağlıklı sıhattli büyütsün. Ayrıca Süleyman isminide severim ;)
Saygın,Baran,Alparslan gibi kuvvetli isimler güzel geliyor banada..Biraz ağır olmalı isim bence erkekte.