K20 @ 42 psi :eek: Sanırım turboyu patlatıyor sonunda :)
Bu da Skyline GTR 0-320kmh kadranı. Biri bana bu arabanın ferrariden daha hızlı olduğunu söylesin :) Böyle bir hızlanma yok;
Printable View
K20 @ 42 psi :eek: Sanırım turboyu patlatıyor sonunda :)
Bu da Skyline GTR 0-320kmh kadranı. Biri bana bu arabanın ferrariden daha hızlı olduğunu söylesin :) Böyle bir hızlanma yok;
k makina stock bu arada.... bone stock key...
Sende yedin bunu utku öylemi 42 psi dan bahsediyorsun hilmiler 3mm conta ile 17 psi gördüler herhalde daha yukarısnı göremezler
gtr yavaş aslında daha iyi hızlanan gtr yada farklı otomobiller var zaten
Bora hayırdır turbomotoryat mı yapcen :D nerden çıktı bu merak?
Yok Batucum ya. İşlerin arasında kısa bir kaçamak bulup gezinirken gözüme takıldı. Dubaideyken GTR görmüştüm mavi birtane adamı otobanda kendi arabamla biraz gaza getirince kopup gitmişti ağzım açık kalmıştı oradan merak sardım alete.
Semih bundan hızlısı F16 ile yürür herhalde :) Akselerasyon felaket. O arabanın içinde olup da o G kuvvetini tatmak gerek.
Hondanın 42 psi olayı da bana biraz ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
Benim civic'in eski setup ı bunun 0-200 ünden daha iyi ivmeleniyordu
daha hızlılar var:) çokta hızlı değil
Tolga bu gercekten stock motor ama kırılıo zaten ayrıca
32 psi GT4094 11 cr stock motor VP 130 ile 723 dynoda aldılar ama yola cık9ınca kırıldı motoru
saglıklı bir şekilde 600 whp ler yürüyebiliyor K20 stock lar
GTR kalkışta oldukça kibar kaldırmış aynı benim spec :) o yüzden 2. vitesten sonraki ivmelenmeyi dikkate almak lazım.
gtr guzel hızlanmıs :)
hızlanma böle bişi belki hızlı olabilir:)
Semih bu makinaları yolda tutacak bir lastik türü tanıyormusun :)
O kadar gücü yere verirken adamlar ciddi sıkıntı çekiyorlar. Araba resmen her viteste sarıyor. Bildiğimiz slickler bunlara sökmez gibime geliyor. Bunlara başka tür slick lazım.
drag radialle mumkun ama muhtemel ilk videoda radial vardir soguk basmista olabilir . birde amerikadaki yol asfaltida cok cok tutan bir asfalt , hesap edin o asfallta ilk 4 sariyo :D
buda ayri bi roll videosu