-
AttraCTİvE Honda'm By CiViC 777
-
-
masallah kazasız belasız guzel gunlerde bınmen dıleklerımle..
-
şu panjuruda parlak siyaha boyat bence,farlarıda karatırsan süper olur
-
araba güzel ama illaki benimle oyna dio çok SADe ve güzel bir araç kardeşim kazasız belasız şu ekini boyat arabana güzel bir jant al farlarını karart yap bişiler işte m çıta al kardeş yapalım makinaları :D
-
jdm far olayı ile ön taraf toplanır güzelce binilir sade ve temiz gözüküyor allah kaza bela vermesin
-
çok temiz duruyor maşallah kazasız belasız ;)
Yalnız panjur siyah olsa
Ön lip araçla aynı renk olsa
Birde JDM far olsa tadından yenmez :D
-
Sis farlarını sarıya çevirip stopları da orjinal hale getirdiniz mi görüntü tamamlanır bence. Far, panjur olayına gelince de bence böyle kalsınlar kesinlikle, ama lip gövde rengine boyanabilir. Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
-
Masallah aracın cok sade ama güzel.:)
zamanında bizde 1.6ies ile Primera arasında kalmıstık , kısmet nissana olmustu.
Honda'nın degerini bil :D
-
Kazasız belasız abi tertemiz
-
Alıntı:
ZSProject Nickli Üyeden Alıntı
Sis farlarını sarıya çevirip stopları da orjinal hale getirdiniz mi görüntü tamamlanır bence. Far, panjur olayına gelince de bence böyle kalsınlar kesinlikle, ama lip gövde rengine boyanabilir. Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
;) :icon_tup:
Allah kaza bela vermesin.
-
maaşallah kazasız belasız
-
masallah allah kaza bela vermesın
-
Alıntı:
Çağrı Nickli Üyeden Alıntı
masallah kazasız belasız guzel gunlerde bınmen dıleklerımle..
tesekur ederim cagri cumlemize
-
Alıntı:
makif84 Nickli Üyeden Alıntı
şu panjuruda parlak siyaha boyat bence,farlarıda karatırsan süper olur
mehmet iyi bir fikir ama siyah agirlikli olmasa daha tok duruyor gumus panjur daha bir butun duruyor
-
Alıntı:
By_FresH Nickli Üyeden Alıntı
araba güzel ama illaki benimle oyna dio çok SADe ve güzel bir araç kardeşim kazasız belasız şu ekini boyat arabana güzel bir jant al farlarını karart yap bişiler işte m çıta al kardeş yapalım makinaları :D
tesekkurler guzel yorumlarin icin teror jantimiz varya iste:D muradim canim:):)
-
Alıntı:
34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı
jdm far olayı ile ön taraf toplanır güzelce binilir sade ve temiz gözüküyor allah kaza bela vermesin
tesekkur ederim dusuncen guzel bakalim artik
-
Alıntı:
IteKS Nickli Üyeden Alıntı
çok temiz duruyor maşallah kazasız belasız ;)
Yalnız panjur siyah olsa
Ön lip araçla aynı renk olsa
Birde JDM far olsa tadından yenmez :D
simdikinin tam tersi yani panjur gumus lip siyah
nedese siyah panjur bana hos gelmiyor gumus panjur kaputla butunlesiyor zaten siyahti panjur tesekkur ederim yorumun icin
-
Alıntı:
ZSProject Nickli Üyeden Alıntı
evet aynen katiliyorum:icon_tup: sislere sari folyo yaptirmayi dusunuyorum yada sari ampul olabilir
lip icin ileride degisiklik yapabilirim yani govde rengi biraz boyle binim
tesekkur ederim:icon_tup: