Duyduğuma göre kaskondan yılda 2 kez tampon boyatabiliyormuşuz. yani kasko bozulmadan eğer boyatma hakkımız varsa ufak tefek çiziklerim fln var tamponumda boyatmayı düşünüyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.
Printable View
Duyduğuma göre kaskondan yılda 2 kez tampon boyatabiliyormuşuz. yani kasko bozulmadan eğer boyatma hakkımız varsa ufak tefek çiziklerim fln var tamponumda boyatmayı düşünüyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.
kaskoda sadece senede 1 sefer ön cam değiştirme hakkın var.
el beyanı yazıp boyat tamponu
bazı kaskolarda 2 sefer onur.
mini hasar onarım paketi oluyor bazı kaskolarda onlardan yapılabiliyoru diye duymuştum
birkaç bişiden duydum bende aslı varmı bilmiyorum ancak doğruysa ön camda ufak çatlak var onuda değiştiririm bide tamponları boyatmam gerek onları boyatırım inşallah doğrudurda bozulmaz bi tampon için
Bence kasko deldiremeye gerek yok. Ama mini hasarı aşmıyorsa yaptır. mini hasarlarında tutarları çok düşük oluyor. örneğin axada mini hasar 150tl.çoğu şeye yetmiyor bile 150 lira.
usta paranın kaskodan alınacağını öğrendiyse 300 demesi iyi :D
açık mavi metalik bir renk rütuş atmıyorlar komple boyayıncada 300tl masrafı çıkıyor.
bu arada kaskoyu aradım sadece yılda 2 kez ön cam değiştirme hakkımız varmış benimde ufak çatlağı vardı onu yaptırıyorum. çıkan camıda isteyecem satarım :D cok cok ufak bi kırık var sadece.
hadi ya neyse okadar para ödedim bari değiştireyim farı stopu da sattım orginal haline göre ayarlatmam gerek enazından böylesi daha iyi olacak.