Evet arkadaslar karar vermekte cok zorlanıyorum bu aracların hangısı artısıyla eksısıyle alınır yardım lutfen onerılerınıze gore o arabanın uzerınde yogunlasıcam tesekkur ederım M5- 2000 model typer EP3- EVO 9 2007 MODEL -CUPRA TFSİ
Printable View
Evet arkadaslar karar vermekte cok zorlanıyorum bu aracların hangısı artısıyla eksısıyle alınır yardım lutfen onerılerınıze gore o arabanın uzerınde yogunlasıcam tesekkur ederım M5- 2000 model typer EP3- EVO 9 2007 MODEL -CUPRA TFSİ
Kisisel tercihim , konfor goruntu kalite olarak direk M5 olurdu:)
evo 9.......
e39 lar eskidi artık ben olsam evo9 alırdım..
Typer FN2 ise M5 ile arasında kararsız kalınabilir
edit: Ep3 olarak düzeltilmiş :) kendi tercihim m5
abidin typeri sattıgından beri baya bi karasız kaldı.iyi kötü düşüncelerinizi bekliyoruz..
bnce yenı kasa m5:)
evo9 alırdım.
CUPRA ile EVO9 arasında kalınır bence
ama ben düşünmeden evo9 alırdım mutlaka
diğerleri neden olmaz ep3 bu araçlara göre soft kalıyor yüklemek maliyetli ve daha kısıtlı biraz da eskidiği aşikar artık..
m5 2000 model olarak temizini bulmak ciddi zor olur bulduğunu varsayarsak bakımı ve parçaları pahalı olur ve 00 model olmasına rağmen hala bi hayli vergisi var (6317 TL) yakıt tüketimi diğerlerine göre hayli fazla olmaz sorun değil..
Şu görüntü için :D M5 derim hızdı konfordu gittimide gidiyo :D
http://img15.imageshack.us/img15/578...ymatsphoto.jpg
M5 derim bende prestij,konfor,hız vs. :)
m5 derim ben
valla abidin abi m5 gider sana ;)
Herseyin hayirlisi diyelim..
bırbırıyle alakasız arabalar ama tercıh evo9 para kıyıpta guselce yuklenırse rakip yok goruntu olarakta performans olarakta su arabalar ıcınde tek gecerim
valla karar senin ama ben olsam hiç düşünmem terchler arasından evo 9 alırım bakarım rahatıma ;)
herkeze fıkırlerı ıcın tesekkur edrım arkadaslar cok kararsısızım alıp uzun bırsure bınmek ıstıyorum
e39 eskımeeeeez m5ten sasmam
vergi skıntısı yoksa M5 tabiki hatta diğerlerimi M5 mi diye bi anket açabilrisin.
bence direkt m5 , prestij , konfor , kalite , rwd vs..