arkadaşlar anasayfada sürekli videolar resimler vs. olması gerekirken hiçbir ayarı değiştirmeme rağmen sadece durum güncellemeleri vs. türü şeyler yazıyor :beuj: paylaşılan resim,video vs. gibi şeyleri tekrar nasıl görebilirim ?
Printable View
arkadaşlar anasayfada sürekli videolar resimler vs. olması gerekirken hiçbir ayarı değiştirmeme rağmen sadece durum güncellemeleri vs. türü şeyler yazıyor :beuj: paylaşılan resim,video vs. gibi şeyleri tekrar nasıl görebilirim ?
daha demin bendede oldu ama şimdi düzeldi ;)
aynısı bendede var caresi varmıdır
caresi sorunun çözulmesini beklemek :) bakındım biraz ama olmadı şimdi gine aynı sorun oldu... :)
ben kapattım face'i kurtuldum en temizi :D
Bende yeni güncel şeyleri göstermiyo tee dünküleri gösteriyo yada 1 saat öncekileri falan :S
aynı durum bendede var..arada oluyor bu sorun geçenlerde yien yaşanmıştı..genel bi sorun sanırım..
En temizi kapatmak ya da hiç açmamak, benim de 14 saatlik bir Facebook'um oldu ama aşkımız 14 saat sürdü. Birine bakıp çıktım. :D Gereksiz bir şey bence de... :)
sorun var. düzelir elbet
Facebook'da el atmasınlar....Kapanmasın mı smdi buda:D:D:D:D
chat bölümü açılmıyor
bende de sorunlu çalisiyor ve arkadaslarim siliniyor.anlamadim gitti...
Aynı sorun bende de var,ama sohbet kısmı çalışıyor.
biraz önce okudum facebook 2 gün icinde mahkeme kararıyla kapatılıomus arkadaslar gecmis olsun :mad: :mad: