Arkadaşlar Mali Müşavirlik bürosunda işe basladım daha yeniyim 4 ay oldu :)
Muhtasar,KDV,Geçici,Beyanname vs derken birseyler oğrendim kısa sure zarfında
öğrenilcek cok sey var bu konuda bilgi paylaşımının olduğu muhasebe forumları varmı?
Printable View
Arkadaşlar Mali Müşavirlik bürosunda işe basladım daha yeniyim 4 ay oldu :)
Muhtasar,KDV,Geçici,Beyanname vs derken birseyler oğrendim kısa sure zarfında
öğrenilcek cok sey var bu konuda bilgi paylaşımının olduğu muhasebe forumları varmı?
bir çok forum var sana en kısa sürede özelden gönderirim aynı meslekteniz nede olsa :)
Muhabese mezunuyum ama bir türlü sevemedim muhasebeyi:D o yüzden muahsebe yerine otomotiv sektörüne atıldık:)
Yanlız değilim şükür :D
iyi bakalım bende logo tiger kullanıyorum forum sitesi falan takılmıyorum herkez bişey söğler. Bi foruma üye olmuştum ismini falan tam hatırlamıyorumda belki diğer muhasebe forumları iyidir ama o site nerden bulmuşsam feci saçma sapan bi forumdu .Hani bazen burda da oluyo ya herkez usta kesilir :) işte orda da öğle herkez müfettiş gibi yazıyordu :)
ben 3-4 yıldır yaklaşım yayıncılığın aylık dergisini takip ediyorum. dergi dediysemde 300-400 sayfalık mevzuatdan tutda maliyet muhasebesine kadar , tavsiye ederim..
www.alomaliye.com
bu site kesinlikle aklınızın bir köşesinde kalsın güncel tüm mevzuatlar yasal değişiklikler herşeyi buradan takip edebilirsiniz.
ben 10 yıldır kurumsal bir şirketteyim program olarak SAP kullanıyorum.viraz daha vakitli bir zamanda başka linklerde ekleyeceğim.
Logo ile ilgili sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum :)
Bizde maliyet muhasebesi genel muhasebeyi Ventura'dan işliyoruz.
hayır yaw ne interneti :)
yerel ağ :)
Hayırlı olsun :)
2005'ten beri özel bir denetim firmasında portföy yönetmeniyim;)
Üstatlarımdan duyduğum kadarıyla bu işin sonu yok bilmediğimiz çok konu başlığı var..
Aklına takılan hertürlü konuyu sorabilirsin.
Eta7 , Eta8 , LOGO , LKS 2 , GO , TİGER gibi paket programlar en yoğun kullanılanlar ..
Paket programı araba gibi düşün , ehliyetin varsa hepsi kolaydır. Ehliyetin ise Tek Düzen Hesap Planı :)
SGK mevzuatları kurumsal işler vs. diye uzar gider....
Bilgi kaynağı olarak alomaliye tavsiye ederim.
muhasebeci mi daha m sindeyiz :D askere gidip gelelimde stajı başlatmak için bi yarışa daha giricez :D
Dönem sonu muhasebe sağolsun beni baya zorlamıştı :)