bmw'nin audi'ye dokundurduğu yeni reklamı:)
Printable View
bmw'nin audi'ye dokundurduğu yeni reklamı:)
dokundurulan Audi reklami hangisi?
BMW Audi'ye ancak kırmızı ışıkta dokunabilir :D
çok saçma bir reklam gerçekten bunu yazan reklamcıya acıdım salak saçma :D
Allah Allah... Izledim sonuna kadar da yine Audi falan goremedim?
anlamadım ama yanlız değilim :D
bende göremdim audi sahibi falan :S
Yoksa tek başına çatıdan arkının arabasına atlayanımı dion ?
sabah egzersızlerı falan yapmöıslşar sonra rahat koltuga oturup herkez ısıne gıdıyor reklamcı dılı oldu galıba :)
çok afedersiniz yanlış linki koyunca tabi auhauah:D aynı reklam ama devamı var:)
güncelledim arkadaşlar:)
http://www.youtube.com/watch?v=6qNJxyOfsIA
şimdi oldu :D
kocaman audi a4'ü görmedinizmi :Dadam arabanın camından içeri girmek için atlıyor ama kapıya çakılıyo ama bncede bmw nire audi nire *******audi*********
valla bence audili sakin sakin cool bi tavırla alaycı bi gülümsemeyle arabasına binseydi daha güzel olurdu bence :D ama ozaman audi reklamı olurdu :D
arabama neden atlıyarak bineyimki hastamıyım, çok saçma bi reklam olmuş
bmw audiden daha rahat :eek: hadi cnm söför koltuğundan yan koltuğa içerden geçmeye çalışın bakim 180 üstüyseniz itfaiye anca kurtarır sizi bıraksınlar bmw yi camdan girio atlıo falan :D
Bence düşünceyi tam anlamıyla vermiyor.. Sportifliği ön plana çıkarmak istemişler Audininde BMW ye özendiğini anlatmışlar aslında ama kasış bir reklam olmuş..
Audinin yerinde olsam bu reklama cevap olarak çok sakin bir şekilde işine gitmek için elinde çantasıyla Audisine binen bir adamın etrafında hoplayıp zıplayan bmwlerine atlamaya çalışırken sağını solunu kıran tipler yapardım Audinin ağır başlı temasını ön plana çıkarırdım.. :)
Aynen bmwye yakısmayan bir reklam olmus :)
Bmwnin en iyi reklamı bence E39 M5 reklamıdır ;)