Arkadaşlar uzun zamandır /benim bildiğim/ karting turnuvası organizasyonu yapmıyoruz..kartalda (tünelli inişli çıkışlı olması sebebi ile) yada arzu ettiğiniz başka yerde turnuva yapalım diyorum havalar dahada bozmadan..
olurmu katılım?
Printable View
Arkadaşlar uzun zamandır /benim bildiğim/ karting turnuvası organizasyonu yapmıyoruz..kartalda (tünelli inişli çıkışlı olması sebebi ile) yada arzu ettiğiniz başka yerde turnuva yapalım diyorum havalar dahada bozmadan..
olurmu katılım?
Çok güzel olabilir aslında:rolleyes:
hadı bgun yapalım o zaman
hadi alptuğ çıkalım :D
apacılerden ben,göki,yavuz,çetin,onur beraberız ztn toplanalım bugun yapalım sogutmayalım arayı :D
yok yahu almazlar bizi olurmu öyle şey :) bende tepe in çık olduğu için seviyorum maksat eğlenmek ortak bir karar alırgideriz sonrasına bakarız milletin durumuna göre
ee yalan olucak sanırım :)
pistler gece açıkmı :D
evet açık...
bizim celaliye deki karting pist i yaşıyormy hala bilmiyorum yaşıyorsa geceleri açık orası açmazsa bendn selam söyleyin eczacılardan diyin her türlü açar :D
bu gece zor ama
başka bi gece organize olalım erken saatlerde git gel sorun olur :D
gelişme var mı :D
millet yalan gelişme falan yok
silinebilir konu
orçun(prominent) benide çağırın nerde yaparsanız carting e hiç bi zaman hayır demem :)
hafif arkadasların katılımı daha cok olucaktır ***** 100 kilo adam binince makina yürümüyor :D
kartaldakıne 1 kere gıttım mesela 1. vırajda adam spın attı veya kaza oldu butun araçları bır anda kesıyorlar elektronık olarak sen alakasız bı yerdesın senıde kesıyor cok sacma salak bır sıstem tamam guvenlık amaçlı ama alakasız yerde kesıyor kalıyosun vırjda tam yanlıycaksın araba pırr :)
kartaldakı o şekıldeydı bılgınız olsun ama pisti güzel