-
34 MUY 37 White " RoCCo"
-
maşallah gördüğüm en değişik rocco
-
kazasız belasız gusel gunlerde kullanmanız dileklerimle renk ve ozellıkler muhtesem ;)
-
ABT iyi iş çıkarmış kazasız belasız maşallah :)
yalnız bu sene bi beyaz furyasıdır gidiyo hadi hayırlsı :D
-
-
maşallah çok iyi olmuş kazasız belasız.
-
-
Arka 2. spoiler biraz kötü gibi geldi bana kurtul bence.. :/ biraz daha bassaymışsın tadından yenmezdi..:) Bunların haricinde çok güzel araç , renk , görüşünüş ve body kitler.. Allah star etsin kazasız sürüşler.;)
-
Süper olmuş Allah kaza bela vermesin, yanlız bende arkadaki 2. kanadı pek beğenmedim, çok çıkık duruyor bütünlüğü bozmuş gibi.
-
stopların üstündeki spoiler çok çirkinleştirmiş arabayı, biraz daha basarsan bomba bi görüntü olur die düşünüorum jantlar çok iyi, kazasız belasız...
-
Scirocco alirken pek bi seceneginiz olmuyor :) Nerdeyse gelenlerin hepsi beyaz. Bende daha baskmak isterim ama ztn Garajima girerken bile yere 4-5mm farkla giriyor tamponlar o yuzden biraz daha boyle kullanmam gerekicek garajda tadilat yaptirama kadar , sonra coilover ztn suanda piyasada sadece 30-35mm lik var Rocco lar icin... Yorumlariniz icin tesekkur ederim...
-
Bu arada fotograflari goren herkes arka kanat icin ayni seyi soyluyor fakat canlisini gorunce fikirleri degisiyor. Bende ilk gordugum almak istememistim ama seti ayiramadigim icin takmak zorunda kaldim , ama memnunum :)
-
özellikel jantlar çok şık , bende spoileri beğenmedim , kazasız belasız :)
-
masallah ! cok guzel, kazasız belasız kullanın...
-
Maşallah :)
Önden biraz daha düşse ,tavanda siyah olsa tadından yenmez bence :)
-
güzel ve şık araç kazasız belasız...
-
Arac daha 3.500 km de :) Yavas yavas hepsini bi anda yapinca zevki kalmiyor bence 3M Dinoc kaplama dusunuyorum. Su anda malzeme temin etmeye calisiyorum piyasada yok diye Dinoc kaplayanlar cok yuksek fiyatlar veriyorlar o yuzden arayislardayim yakinda hallederim herhalde...
-
Çok Güsel araç Allah kaza bela vermesin
-
Allah kaza bela vermesin gerçekten şık olmuş