-
Ankara Kahvaltı Buluşması fotoları
-
-
maşallah abi güzel bi gün olmuş Allah ağız tadınızı bozmasın
-
gelen gelemeyen herkese teşekkürler :)
ek olarak o kadar takıldığım halde kızdıramadığım izoya özel teşekkürler :)
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
maşallah abi güzel bi gün olmuş Allah ağız tadınızı bozmasın
sen yanıma gelirsen ben sana kızılırmak kenarında saç kavurma yapacam söz yanınada kalecik karası:D
-
Alıntı:
godfather Nickli Üyeden Alıntı
gelen gelemeyen herkese teşekkürler :)
ek olarak o kadar takıldığım halde kızdıramadığım izoya özel teşekkürler :)
günün asıl eğlencesi senin izzet abiye takılmandı abi ya :D
-
Alıntı:
sen yanıma gelirsen ben sana kızılırmak kenarında saç kavurma yapacam söz yanınada kalecik karası:D
hahaha abi o değilde inşallah havaların düzgün zamanı bi bolu daha patlatıcaz :D
-
valla iyi olur ama bunlar son hafta sonları ;)
bir an önce ayarlasınız iyi olur
-
Alıntı:
SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı
günün asıl eğlencesi senin izzet abiye takılmandı abi ya :D
ya sağolsun o da hiç ses etmez efendi insandır idare ediyor beni
ihtiyarlar hep geveze olur :D
-
hehe orhan abim sen takilmaya devam et yuzsuzum bn bisey olmaz bna:D
ismail abiye denedigi icin tesekkur ederim. basincimiz 12 psi, 195-200hp civarindayim sanirsam, 2-3 boy vardi fark iyi yurudum yine..evo zir stok blow off var bi de mr edition galiba...ama 1600 kg ve 4 ceker...bni rezil etmek icin drag yapmadik:D
memnun oldum tanistigimiza...
-
Alıntı:
ya sağolsun o da hiç ses etmez efendi insandır idare ediyor beni
ihtiyarlar hep geveze olur :D
yok abim neyin yaşlı :D genç adamsın daha :D :D
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
ismail abiye denedigi icin tesekkur ederim. basincimiz 12 psi, 195-200hp civarindayim sanirsam, 2-3 boy vardi fark iyi yurudum yine..evo zir stok blow off var bi de mr edition galiba...ama 1600 kg ve 4 ceker...bni rezil etmek icin drag yapmadik:D
izzet abi bi ara 0 dan kalkacaksınız sandım dedim maşallah iyi yürek var :eek::eek::eek:
-
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
sağolsun kırmadı ismail geldi bizimle düzgün bi insan belli evet araç mr hasta oldum aracına çok güzel mis gibi valla:)
Aracada bişey yapmayacakmış bi turbo timer bi blowoff o kadar diyor sen basıncı aç biraz daha keyifli olacak:D
-
Alıntı:
sağolsun kırmadı ismail geldi bizimle düzgün bi insan belli evet araç mr hasta oldum aracına çok güzel mis gibi valla:)
Aracada bişey yapmayacakmış bi turbo timer bi blowoff o kadar diyor sen basıncı aç biraz daha keyifli olacak:D
super haber:D bir dahaki bulusmayi boluda yapiyoruz deil mi? mmustu abimle deneriz o zmn kismetse..
-
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
super haber:D bir dahaki bulusmayi boluda yapiyoruz deil mi? mmustu abimle deneriz o zmn kismetse..
her türlü canım kardeşim benim gelçi bolu rakım falan arabanın dengesi bozuluyo ama :D bi ayar çekeriz :D
-
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
Bu sefer kamerayla geleyim bari :D
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
her türlü canım kardeşim benim gelçi bolu rakım falan arabanın dengesi bozuluyo ama :D bi ayar çekeriz :D
rakım susuz olsun ne ayarı ya :hahaha:
fazla zaman geçmeden kış gelmeden yapalım kış gelir kar yağmur yağarsa hepinizin içinden geçerim :hahaha:
-
ya herşey iyi güzeldi de foto çekimine volvo s40 la gelen çift neciydi bilen varmı evoya talip oldular adama sat falan diyorlardı en son koptum valla:hahaha:
-
:D onlari bende anlamadim cidden cok keyifli bir gundu o degilde :D benm resim otistik gibi ben ona takildim
-
Alıntı:
gambit49 Nickli Üyeden Alıntı
:D onlari bende anlamadim cidden cok keyifli bir gundu o degilde :D benm resim otistik gibi ben ona takildim
truth hurts:D:D bro yok naci abi fazla dogal halimizde cekmis bizi:D
sinavlarini ver gostergelerimi bagla..
-
bu onumuzdeki :D 2 pazar sinav var sakin bulusma falan olmasin :D :D :D