-
Subaru Impreza vs Corvette Pist Yarışı
-
iyi kapıştılar kasap vette :D
-
uzun zamandan beri bu kadar güzel bir video izlememiştim, inanılmaz gidiyorlar.
-
allahin kasabi gitti vettenin onune atladi cakti adama :D izlak zemin vetteyi baya zorlamis
-
corvette e bak yediremedi kendine gelip vurdu :) böle adamları sevmiyorum gerçekten...
-
Alıntı:
excalibur Nickli Üyeden Alıntı
corvette e bak yediremedi kendine gelip vurdu :) böle adamları sevmiyorum gerçekten...
vuran corvette degil bence o olsa vurduktan sonra one gecerdi . ufak yaris tipi araclardan biri koydu bence , cnk subaru yola cikarken vette viraj cizgisine oturmus geliyodu zaten
-
Valla izlerken kendim kullanıyormuşum gibi heyecan yaptım :) Ulen ne güzel olay be, tüm hırsını, elektriğini piste akıt, şehir içinde git gel, , harika imkanlar. Süper..
-
vette ıslakta sanki setup yanlışmış gibi saçmaladı :D
-
gözümü kırpmadan izledim herşeyi ile çok kaliteli bir video
-
Subaruyu kullanan çarpmadan sonra erken vites atmaya başlamış bir titreme söz konusu sanırım :D
-
çok keyifli bi videoydu teşekkürler ciğerim :)
-
Çok keyifli bi video olmuş :) Corvettegillerin suyla arası pek iyi değil galiba :p
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Çok keyifli bi video olmuş :) Corvettegillerin suyla arası pek iyi değil galiba :p
lastik seciminden dolayi sikinti olmus olabilir sanirim . virajlarda cok zorlanmis arkasini tutmak icin . gerci imprezada bi iki yerde kaydi ama islak pisti 4 cekerle avanjata cevirmis . son finish de ataga kalkti ama yemedi camurluk farkiyla gecti corvette :)
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
lastik seciminden dolayi sikinti olmus olabilir sanirim . virajlarda cok zorlanmis arkasini tutmak icin . gerci imprezada bi iki yerde kaydi ama islak pisti 4 cekerle avanjata cevirmis . son finish de ataga kalkti ama yemedi camurluk farkiyla gecti corvette :)
Corvette'in dötü başı durmadı zaten bütün video boyunca :) o tarz bi araba ile pisti dönmek gerçekten zor iş.
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Corvette'in dötü başı durmadı zaten bütün video boyunca :) o tarz bi araba ile pisti dönmek gerçekten zor iş.
uygun slicklerle acayip bi araba oluyo corvette , ben canli bi autocross izlemistim adam 4 lastik slickle gelip c5 z06 le duman etmisti gunun en iyi zamanini cikarmisti . amerikan araclari yol tutmaz tezini yikan bi araba , zaten bana gore corvette i amerikalilar yapmadi :D
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
uygun slicklerle acayip bi araba oluyo corvette , ben canli bi autocross izlemistim adam 4 lastik slickle gelip c5 z06 le duman etmisti gunun en iyi zamanini cikarmisti . amerikan araclari yol tutmaz tezini yikan bi araba , zaten bana gore corvette i amerikalilar yapmadi :D
Ya Amerikalılar kadar salak insanlar görmedim ben hayatımda :D dün bir bayan misafire Tramvay ile Sultanahmet'e nasıl gideceğini anlatıyorum kadır durdu durdu bombayı patlattı :D
Tramvay ne renk dedi :D yarıldım ortadan ikiye :D
-
-
pistin pek hızlı bir pist olmayışı ve ıslak zemin corvette'in dezavantajına olmuş ama subarunun sürücüsü kesinlikle berbat sürüyor. çarpışma aksiyonu olmasa çok sıkıcı olucakmış
-
vette yi kenara çektirip levyeyle girmek lazım geçilince kudurup pislik yapan şrfsizin teki