Advan Racing'in Distribütörü kim?
Sahibinden.com'da bir ilanım var, Jantları MEchanix - JDM Works Mustafadan aldım.
Bildiğiniz BSA marka , 363 modeli. Yani nam-ı değer Advan Racing rg-2'nin replicası. Yani ben Advan Racing RG-2 olarak satmıyorum jantı, replicası olduğunu belirterek satıyorum.
Sahibinden.com da başlık olarak Advan Racing RG-2 Replica (BSA 363) yazdığım halde ilanımı kaldırıp şu maili atmışlar bana:
Sayın Gürsel Kaynak,
17693564 numaralı 18" Advan Racing RG-2 Replica (BSA 363) başlıklı ilanınız; aşağıdaki sebeplerden dolayı askıya alınmıştır.
• İlanını vermiş olduğunuz ürün, marka hakkı sahibinin uyarısı üzerine portalımızın “Yasaklı Ürünler Listesi”nde sayılan “Taklit Tasarım Ürünler” kategorisine dahil edilmiştir. Ürünün, söz konusu kategoriye dahil olmadığını ve hak sahipliğinizi gösterecek belge ve bilgileri bize aşağıdaki iletişim kanalları aracılığıyla ulaştırmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla
Çok komiğime gitti, ben Advan Racing RG-2 yazmıyorum ki, replica diyorum. Yani bu ürünün replica'sıdır. Gitsinler BSA Firması ile uğraşsınlar, benle neden uğraştıklarını anlamıyorum.
Bende ilanın başlığını aşağıdaki gibi değiştirdim :
Adnan Racing ReGe 2 Replica 18.
Altına da şu şekilde bir yazı ekledim :
Advan Racing firması taklit diyerek ilanımı kaldırmış. Jantların kesinlikle Advan Racing ile bir alakası yoktur.
Jantlar sadece Advan Racing RG-2 modeline benzemektedirler, benim bir günahım yok , ben jantı böyle aldım.
Siz en iyisi Adnan Racing ReGe 2 olarak düşünün bu ilanı...
Jantlar BSA marka ve 363 modelidir.
Allahım ne günleri yaşıyoruz yahu...