arkadaşlar lastik alacağım, 185/55/15. toyo t1r alacaktım, lastikçi kafamı karıştırdı. hankook evo serisini önerdi. sizce hangisi?
Printable View
arkadaşlar lastik alacağım, 185/55/15. toyo t1r alacaktım, lastikçi kafamı karıştırdı. hankook evo serisini önerdi. sizce hangisi?
toyooooooooo
şimdi lastik testlerine bakıyordum t1r 1yıldız, hankook 3 yıldız almış çağdaş :s
ne kadar fiyat aldın onu ver...
bide bu güne kadar t1r dan memnun olmayan birini görmedim...
ben 2 takım t1r eskittim, memnundum ama şu lastik testleri ve lastikçi abimiz kafamı karıştırdı. lastikleri almadım daha. t1r 115, evo 120lira
Hankook denemedim ama T1R gayet guzel. Kumhodan iyi.
emrah 10000 km kullanılmış hankook evoları 35000 km daha kullandım hala yol tutuodu araba ve cogu lastige göre baya da yumuşak inan bana ;)
evoyu al mutlaka 5 lira önemsiz bi para memnun kalacaksın ;)
dou k110 mu seninki?
k107 kanka
http://www.qualitytyres.co.nz/images/K107_F1.jpg
desen bu kanka harika bi lastik inan bana
2 hankook 2 toyo al önce ver arkada dene :d
Lastik testlerine değil kendi tecrübelerine güven. Toyo dan daha iyisini alayım diye bi ton para bayıldım lastik aldım. Çok pişmanım. Tekrar lastik alıcağım zaman toyo alıcam.
kendi tecrübem olarak t1r iyi lastik, ama 2. senesinde çatlamaya başlıyor. buda kafamı karıştırıyor. lastikçide yazı-tura atarım artık napim :D
Spor araçlarda kullanıyorum ben toyoyu. Zaten 1 senede bitiyor lastik. hiç 2 sene bir lastiği kullanmaıdm.
En iyi lastik çabuk biten yani kendini yola veren lastikdir.
işin kötüsü, spor arabada değil opel astrada kullanacağım ve senede en fazla 3000yapan bir araç :(
emrah sen nerdesin şu anda ? gel beni al kanka beraber gidelim ;)
toyo hem acaip konforlu hemde it gibi yapisiyo yola ole abarti para vermeye gerek yok lastige..