TÜRKİYE de porsche carrera GT varmı gören hiç oldumu daha önce bşr konuda görmüştüm diye hatırlıyorum ama bulamadım.
Printable View
TÜRKİYE de porsche carrera GT varmı gören hiç oldumu daha önce bşr konuda görmüştüm diye hatırlıyorum ama bulamadım.
izmirde bi ara gördüm galiba ama tr plaka değildi yamulmuyorsam
ben caddede gormustum ama plakasını hatırlamıorum..
Etilerde görmüştüm zamanında yanlış hatırlamıyorsamda Murat Başaran'a ait araç...
garibim başkent olcak bide hiç böğle araçlar olmaz :)
Dediğiniz CGT siyah mı?
evet oyuncağı bol bol var
Plakaasını hatırlamıyorum aracın görüntüsü ve sesi aklımı başımdan aldığından ona dikkat edemedim...
gt hiç gormedim mehmet başaranın var deniyordu ama gormek sesini duymak kısmet olmadı :D
bu hafta sonu bebekte bugatti veyron vardı sesi bir harika :) azeri bir iş adamına aitmiş.2.1milyon euroya gelmiş herife :S
Mehmet Rüştü Başaranda olduğu biliniyor hatta K.Buğra YILDIRIM çekicinin üzerinde gördüğünü anlatıyordu bizlere :D
parıste gorudum ama ıstanbulda hıc gormedım
Ben hiç görmedim..
yok görmedim bende hiç mehmet başaranda veyron, slr fxx filan varda
mehmet başaranın garajın çok yakınında oturuyorum 1 kere skyline gördüm başka hiç bişeyi göremedim :D vardır illaki..
sözlükte şölye bir yorum var mehmet rüştü başaran için;
fxx, carrera gt ve slr ını bizzat gördüğüm ağzının tadını bilen iş adamı..
Net bilgiler yok olsada sanırım bir tane var oda satılık değildir herhalde :( ana bayiden bilgi almak daha mantıklı olucak herhalde. okadar özel araçlar varki ülkemizde garajlarda yatan yazık yani.
doğuş carrera gt yi getirmiyor diye biliyorum
sorup daha net oğrenmek lazım getirmiyorlarsa grey market ile bi şekilde getirilir zaten imkan varsa belki daha uyguna bile gelebilir ?