Arkadaşlar izmirde şehir merkezinde bildiğiniz otel & pansiyon kalınacak düzgün ekonomik biş yer bilen varmı acaba acil lazım ayarlayıp yola çıkıcam ayrıca evlilik cüzdanı sormayan ye olursa güzel olur yaav:D:p
Printable View
Arkadaşlar izmirde şehir merkezinde bildiğiniz otel & pansiyon kalınacak düzgün ekonomik biş yer bilen varmı acaba acil lazım ayarlayıp yola çıkıcam ayrıca evlilik cüzdanı sormayan ye olursa güzel olur yaav:D:p
tursitk ağırlıklı otel,pansiyonlarda evlilik cuzdanı soruyorlamıki ?
Alanya da sormamışlardı ama izmirde bilmem nasıl durum..
darkness cana msj at forumdan;)
ya sorsa ne yazar 2 tane tek kişilik oda tutmana kimse birşey diyemez ;)
onceden telefonla rez yaptır gidiceğin yere sorun olmaz ;)
ekonomik dedigin ne kadar ?
2007 izmir fuarında iken sormuştuk uygun otel neresi diye taksici bizi basmaneye götürdü 1 saat sonra anladıkki istanbulun aksarayı izmirin basmanesi ahahahaha izmir ve otel yanyana gelince o maceramız geliyor aklıma :D 1 hafta ruslarla iç içe :D
Basmanede 30 lirayada var ama pek tavsiye etmem.
Biraz daha ilerde Çankaya tarafında 60'a kalınabilecek oteller var.
turistik işletme belgeli otellerde evlilik cüzdanı sorulmaz :) biz sormuyoruz,adam gibi hiçbi otel de sormaz :)
30 liraya kalıncak yer duymamıştım uç nokta olmuş :D
bizim otelde kal diycem ama benim inebilceğim dip fiyat bile sana ekonomik gelmeyebilir :) fiyatlarımız biraz yüksek,iyi bir otelde olması gerektiği kadar :)
hangi otel sizin darkness
ya valla şöyle 2 kişi 60-80 arası bişey istiyorum ama arkadaşımla aynı oadada kalmak istiyorum işte :D
ismira otel ve comfort otel var eniştem müdürü her ikisininde hiltonun karşısında ismira diğeride arka tarafta istersen ayarlayabilirim makul fiyata.
Yada darkness can ın çalştığı kordon otel var.
http://www.hotelismira.com/
http://www.izmircomforthotel.com/
:hahaha::hahaha:aynen öle göki orda nasıl sabah ettiniz yaw:D
merkezde oteller pahalı 100-110dan kapı açılıyo ama azcık uzaklasırım dersen güzelbahçe taraflarında 50 liraya ii odalar war temiz düzün hoteller:Dwazgeçip şöle çıtayı yükseltirsen kahramanlarda blue otel war on numara çok rahat keyifli we konforlu 140 tl odası tavsiye ederim:D
can arabası turbo olanlara indirim yapıonmu :)