-
bunlarda benim makinalar mercedes vs megan
-
mercedes 3500cc v8 motor üstten çift egzentirikli 200hp gücüne sahip konsoloslukdan çıkma full enkesiyonlu viraj tutuşunu anlatmama gerek yok kopmle egsoz sistemi yapıldı dtm tavşan kulağı son susturucu kilitli difransiyel klima power direksiyon vs vs aynı zamanda satılıkdır
megane1 1.6 16v komple egsoz filtre kit büyütülmüş siboplar pıoner ve kıcker dan oluşan müzik sitstemi 205.45.17 jantlar vs vs daha unuttuğum birçok şey var cümlemize kazasız belasız diyorum
-
dtm tavşan kulagı eksoz
cok merak ettim acıkcası
mercedes harıka gozukuyor ozellıkle begendıgım kasalardan..
megan da guzl
gule gule kullan.
-
-
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için cümlemize kazasız belasız
-
masallah masallah bu tavsan kulagı ne egsoz nasıl bır sey ?
-
maşallah , çok güzel araçlar kazasız belasız :D
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallah masallah bu tavsan kulagı ne egsoz nasıl bır sey ?
bidiğimiz uçlar yukarı doğru bakan çift çıkışlı egsoz biz tavşan kulağı diyoruz burda böle biliniyo egsozcularda bu şekilde tabir ediyor yorumlar için tşkkrler
-
Kazasız belasız kaan abim :) Güle Güle bin
-
Megane ın jantları uyumsuz olmuş bence
Mercedes çok güzel duruyor.Beğendiğim bir klasik. Bizim patronda da 1979 model 450se var, ilk sahibi.
-
jantı yakıştırmayan ilk oldun her türlü yoruma açığız 450se modelleri 6900 motor oluyor türkiyedede pek bulunmayan bi model fakat mercedesin bu kasaları efsane dir 74 model otobanda kadranı indiriyo
-
merso 10 numero:icon_tup:
-
teşekkürler yorumlar için izmirde tekk zaten merso bilindik bi araç konsolos iyi bakmış zamanında
-
Kazasız Belasız Sürüşler :)
-
Alıntı:
oguzhan_gti Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız Belasız Sürüşler :)
teşekkürler kardeşim
-
Her ikiside güzel ama Mercedes ayrı bir güzel..Güle güle kullanmak nasib olsun..
-
Maşallahı var araçlarının:)
Ama Mercedes'in viraj kabiliyetini merak ettim açıkçası:)
-
"megan" siboplari nasil buyuttunuz merak ettim...
-
maşallah mercedes çok guzel
e21de çok guzel gorunuyor