-
dyno's m3 & turbo civic (ankara)
-
-
-
1.5 sene onceki degerler daha iyiydi 211.4 hp 252 torque vardı nie bole oldu anlamadım.ama alt devirler cosmus eskisine nazaran.ben enjektor ve debriyajdan sonra biraz daha fark bekliyodum ama :icon13: :confused: bakalım bi oturup degerlendircez.belki biraz daha uflıcez 0.7 0.8 gibi :beuj:
-
-
Alıntı:
TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı
1.5 sene onceki degerler daha iyiydi 211.4 hp 252 torque vardı nie bole oldu anlamadım.ama alt devirler cosmus eskisine nazaran.ben enjektor ve debriyajdan sonra biraz daha fark bekliyodum ama :icon13: :confused: bakalım bi oturup degerlendircez.belki biraz daha uflıcez 0.7 0.8 gibi :beuj:
daha onceden gerekli benzin gelmiyorsa fakire kaldigi icin daha yuksek uretmis olabilir...
-
filtre + header + komple eksozlu fln soft tune'lu bi VTİ 'yla yürüdün mü?? yürüse sonuç ne olur???
-
Alıntı:
Alp Nickli Üyeden Alıntı
filtre + header + komple eksozlu fln soft tune'lu bi VTİ 'yla yürüdün mü?? yürüse sonuç ne olur???
vti 'ın hiç şansı olmaz :heyoo:
ben s2000 le ne olurdu onu merak ediyorum doğrusu :)
-
s 2000 i geciyorum :icon_tup:ama benim kadran bitince geciyo :icon13:
-
type r ida geciyorum vtec ler brz az kalıyo :D
-
17"lerle böyle peki..15" fln taksan uçar o zmn:D???
-
14 vakumlu var takcam bu araalr havalar bozsun :icon_tup:
-
Alıntı:
TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı
type r ida geciyorum vtec ler brz az kalıyo :D
b16 vtecler demek ıstedın herhalde :D hheheheheh
:icon_tup:
-
yok dostum estafurullah ;)
-
masllah kazasız belasız.m3le yuruyorsun vtı neymıs:)
-
ay ay ay bu araba gıtmıo cık cık cık...
Allah nazardan saklasın..
-
3 gundur 10 psi yuruyorum :icon_tup: 17 lerle 3 te bile sarıyo ne yapcam bilmiyorum :beuj:
-
-
17 leri satıp 16a alıyorsun ve lastik et genişliğini artıtıyorsun. 205-40-17 yerine 205-45-16 gibi hatta yapabilirsen daha fazla. 215-45-16 yapsan züpper olacak. Bir de yımışak lastikler.