bosch kornamı yaklasık 2 yıldır kullanıyorum, son bir haftadır sesi gitti resmen... bugun sokup icini yagladık ve biraz zımpara filan yaptık kömürüne ama eskisi gibi olmadı sesi, acaba sorun neyde ya da kornanın ömru mu bitti artık ??
Printable View
bosch kornamı yaklasık 2 yıldır kullanıyorum, son bir haftadır sesi gitti resmen... bugun sokup icini yagladık ve biraz zımpara filan yaptık kömürüne ama eskisi gibi olmadı sesi, acaba sorun neyde ya da kornanın ömru mu bitti artık ??
2 senemı :D helal valla ben 6 ay kullanamadım hıc :D
Benim de aynı sey 2 kez basıma gelmisti, gittim yenisini aldım ;)
50 TL falan zaten ugrastıgına degmez.
2 sene iyi bir zaman bora :) ben daha 9 ayı geçemedim :D
Röle ile kullanıyorsan bıçakları bozulmuş olabilir.
komurlerıne baktıysanız eger saglamsa dıyaframı zarar gormüş olabılır
rolenızde az voltaj gecırıyo olabılır
korna duzeldi valla eskisi gibi calıyor :)
bende 2,5 yıldır kullanıyorum yaw ama çok az çalıyorum heralde hiç azalma yok :D
Arkadaşlar 2 seneye iyi rakam demişsiniz araçlarımızın ikisindede var birine 2004 yılında diğerine ise 2006da taktık hala ilk günkü gibi çalışmakta :)
edit stabel benimkiler
Rölesiz daha uzun ömürlü olur diyorlar, bende röle var daha sıkıntı yaşamadım. (bunu yazdım ya bozulur yakında)
valla benimde var 3 senedir kullandığım ferrari kornası hem sanayiden almıştım çok ucuza öle boktan bişey:D:D
Valla en kralı dediler en kralını aldım dünya para verdim 4 ay gitti dandik abi bu kullan at modeli dediler 7 ay gitti. sizin 2 yıl falan kulandığınız bosch'un feriştah modeli herhalde :D ölmediğine göre bizimkiler FAA FAA FAAĞĞĞĞĞIIII dııızzzzTT!!
1,5 yıl olmuştur benım bosch da
2 yılı buldu stebel kullanıyordum sattığım arabanın üstünde gitti :)
benimki 5ay gitmedi bile :D Bosch hemde
sesi bi garip calıyordu. bastıktan 1 2 saniye sonra falan gercek sesini buluyordu.
değiştirdim kurtuldum uğraşmaya değmiyor sonuçta 50TLlık bişey.
ama bildiğim tek şey varsa stebel olsun bosch olsun konvoyda falan fazla yüklenmeye gelmiyor ferrari kornaları..
stebel takıcaksın keyfine bakıcaksın:)
benim bosch korna kendine geldi, artık gittigi yere kadar kullanıcam...