msnim bu sabah itibari ile guncelleme istedi eski surumde acamadim yeni surumde cok igrenc alisamadim coklu acamiyorum bile siz hangi surumu kullaniyorsunuz yardim please:confused:
Printable View
msnim bu sabah itibari ile guncelleme istedi eski surumde acamadim yeni surumde cok igrenc alisamadim coklu acamiyorum bile siz hangi surumu kullaniyorsunuz yardim please:confused:
aynisi bendede oldu msn plus yukleyince çoklu oturum acilabliyor yine
hemen yukluyorum
elinde indirme link olan varmi ?
a-patch yükleyin hem msn 8.5 update birdaha istemez hemde bütün reklamlar gider...
ya benim msn ede virüs bulaştı açar açmaz yolluyo herkese :(
komple tarattım pc yi temizledi falan ama yine aynısını yapıyor nasıl düzeltirim.
Erhan abi msgplus yaz google'a kendi sitesinden indir ;) Yeni sürüm iyidir ;)
arkadaşlar şimdi bu yeni sürüme update etmeye mecburmuyuz kesinlikle ?
çözüm yokmu diyorsunuz ?
son sürüm alışınca güzel de,eski sürüm daha pratikti..
C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne girip msnmsgr dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyoruz oradan uyumluluk sekmesine gelip uyumluluğu windows 2000 yapıyoruz tamam diyerek bilgisayarı yeniden başlatın güncellemeye gerek kalmayacaktır ;)
Fakat bunu yapan arkadaşlar için uyarı ses klipleri ve msn plus çalışmayacaktır..
yeni sürümü de yükleyip görüntüsünü eski sürümle aynı yapabilrsiniz...
Araçlar - seçenekler e tıklayıp açılan pencereyi resimdeki gibi ayarlarsanız eskisine bayağı yakın bir görüntü oluyor ...
http://img269.imageshack.us/img269/381/techl.jpg
msn i kaldirip tekrardan kur duzelir:)
eski msn 7.5 kullanmak isterseniz msn simgesinin üstüne gelip özellikler uyumluluktan windows 95 yapmanız yeterlı olucaktır eski msn kullanılabılır ama renkli nick ve coklu oturum yok tabi :)