arkadaşlar bugün samimi bir arkadaşım aradı araba gitmiyo vitese atıyorum kalıo diye profiloda meğer otoparktaki demirlere takılmış hks egsoz lütfen profiloya giderseniz dikkat edin demirlere :
Printable View
arkadaşlar bugün samimi bir arkadaşım aradı araba gitmiyo vitese atıyorum kalıo diye profiloda meğer otoparktaki demirlere takılmış hks egsoz lütfen profiloya giderseniz dikkat edin demirlere :
girerken görmemişmi yav takilacak kadar buyuk demiri ?
Hmmm Profilo = Mecidiyeköy = ????? :D :D
alla alla işe bak ya mavi bi tane araba aklıma gelio profilo+mecidiyeköy+hks egzost=? merak ettim kimmiş bu arkadaş :hehe:
heuhuehuehuehe huahuahuahuah bana sordu yengeyle nerden alışverş yapalım die ben yolladım oraya onları huahuhauah takılmis araba yerınden oynarmı huhauhauha koptum beeeee :D
hemen alın makaraya :D
olayı özetlemek gerekirse :) profiloda arabayı park ettim fazla geri yanaşmamak için yere enlemesine koyulan demirlere kadar dayadım arabayı :D
çıkarken basıyorum gaza araba takılıyo bişeye :D inip bakıyorum bişi yok :D tabi ben arabaya binince ağırlıktan :) egzostun kazanı demire takılıyo inince yükseldiği için bişi göremiyorum :D
en son hanımcığım keşfetti ben arabadayken :D sonra arabadan inip ufaktan itip kurtardım :D
Şimdi gelelim jem bey size :D trexin yanında yürüdüm diye dalga geçmek için mi açıyosunuz konuyu :hehe:
Huhahu olm ne macera bi adamsin ya:D
adamin alisverisi bile bi olay yok bole bi$ey :D
hamam pırojekt acil lazım bence ahhah
Biz de İstanbula gittigimizde gece orda bırakmıstık arabayı.. Sabah geldigimizde zincirlenmisti.. :D
[QUOTE=mmustu;962862]
en son hanımcığım keşfetti ben arabadayken :D sonra arabadan inip ufaktan itip kurtardım :D
hanımcığın değilim :fire: itmişmiş :hahaha:hangi elinle
ahahahahahhha ailecek süpersiniz :D
biz aile falan değiliz süperde kesin muştudur
evet zincir olayıni yapıyolar hep ,, saat 10 dan sonra derse girebilirsem hep oraya çekiyorum beleş beleş ,, genelde de mağaza girişinin olduğu yere...
bikeresinde akü boşalmıştı c3 te ,, ordaki görevliler de yardımcı olmayınca sinirlenip kat aralarındaki rampada vurdurmak için itmiştim...Rapmanın ucunda da audi a6 vardı:D Allahtan direk aldı rapma sonunda da kazasız belasız çıktık...
Bikeresinde de arkadaşla iddalaşıp en üstten en alta frensiz inmek için kasmıştım.Son katta lastik dönemeçe vurup patlamıştı:D
Üç senedir beylikdüzü mecidiyeköy trafik çekince bozuluyo biraz psikoloji haliyle:D:D