selam arkadaşlar,
kendime doğa sporları'nda kullanmak için yurtdışından ERİCSSON R310s telefon getirttim fakat bunu kaydedicek pasaport lazım bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba?
Printable View
selam arkadaşlar,
kendime doğa sporları'nda kullanmak için yurtdışından ERİCSSON R310s telefon getirttim fakat bunu kaydedicek pasaport lazım bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba?
kayıt sayısı senede bire indirildigi icin kasımda kayıt hakkını kullanmamıs kişi bulmak epey zor olur sanırım umarım bulursun :)
umarım:(:(
zaten kayıt işlemi sadece giriş yaptıktan sonra 1 ay sure içerisinde olmalı
oyüzden yeni gelmiş birini bulmak lazım ;)
en son abım cıktı ama bı soryumm :) ulen sneın ıcın varya arabamı bıle yakarım :D:D:D
Valla bende arıyorum fellik fellik :) 2 tane bulursam haber ederim...
ben persembe gunu geldım ama kayıt ettırmem :) baska bır formulu daha var istanbuldaysan pm den ulas bana
bende senı sevıyurm kardesım benım :)
bitane ucuz telefon al imeisini senin cihaza kopyala aldığın cihazın imei yazan yerlerini sil gerikalanınıda kır at .
hayırlı olsun:D
baktım da pasaporta 1 ayı gecmiş :(
Arkadaşlar Hepinize cok teşekkür ederim bir tanıdık buldum yakın tarihte giriş çıkış yapan..:)
Konu silinebilir..
Yaklasik 3 hafta once TR ye geldim ve yarin sabah donuyorum:D
yanlış anlamada çok eski bir telefon bu türkiyede bulamadınmı 2. el falan merakıma soruyorum
yaw türkiyede var ama çoğunun bitarafı eksik genelde:D adamlar bozuğunu bile 40 ytlye satıyorlar :D bu arkadaş telefonu ericsson fabrikasına göndertmiş ve revizyonu nu yaptırmış sıfır kapak sıfır pil sıfır şarj aleti ,sıfır tuş takımı vs hepsi sıfır mainboard haric ondan aldım direkt birde bu yeni cıkan suya dayanıklı dedikleri akar suya değil sadece sıcrayan sulara dayanıklı bu telefonu musluğun altına sokup yıkayabilrsiniz youtube da videoları mevcut adam telefonu kaynatıyor hala çalışıo :D