-
ysnvtec yasin hondammmm
-
-
Kazasız Belasız 10 numara araç ;)
-
güzel arka sis lambasını iptal ettirmelisin ve egsoz ağzını daha iyi secebilirdin ve tampunu uca göre hilal biçiminde kestir.kazasız belasız.
-
maşallah güzel araba ama bnm bi sorum olucak bununda göstergeleri mawili kırmızılı yananlardan mı? makyajlı modellerde mi war yoksa sadece?
-
way way way ysn 2 ne olmus bole yasınım hayırlı olsun cok cıcı olmus :D bence arka sıs ayrı bır guzel duruyo ıptalı gereksız
-
sade ve guzel... ama on tampondakiler sanırım plaka deliği onları bi ara kapattır,boyat bence :) kazasız belasız kullan...
-
kazasız belasız ön plakayı hiç takma bence koy cama..
-
arac bence cok sade sık egzost olayını bı daha dusun derım ve aracın dısına yakısmıyacak ozensız bır ıcı var aracın onun dısında tertemız
-
hayırlı olsun aracın ben daha yenı göruyorum :) kazasız belasız ;)
-
coook tatLı vede yakışıkLı maşaLLah
kazasız beLasız sürüşLEr...
-
abi şu torpidoyu bi sil yaaa:D:D:D şaka bi yana çok güzel olmuş yeni hali:D ön plakayı hiç takmasan daha iyi bence..ya dan uzun APP koy...
-
bende iç göstergeler ve eksoza takıldım iç göstergeler daha güzel duruyo ayw arkadasınkinde bu kasa ile degiştirdinmi bilmiyorum ama. bi ikinciside eksoz olayı biraz arabaya yakısmamıs tabi senn zevkin zevkler ve renkler tartısılmaz derler ama neyse onun dısında mükemml duruyo hele önden durusu;)
-
oval sebring gibi bişey çok yakışır...
-
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
devir saatinin kablolarını siyah elektrik bantı'yLa kaplasana en azından hoş durur...
-
Maşallah ... Kazasız belasız :)
-
güzel araç kazasız belasız10numara
-
kıyak olmuş eline sağlık ama biraz daha yere inmesi lasım bencee. kazasız belasız
-
Jantlar çok güzel..App , xenon yaparsan fena olur..Maşallah kazasız belasız