Önceden açmıştım böyle bir konu fakat bulamamıştım. Home page ım kafayı yedi. Kafasına göre yeniler geliyor bazen gelmiyor. Dün akşam olanları gösteriyor. View News Feed yazıyor, ona basıyorum gelmiyor falan.. Bir garip... Başına gelen var mı??
Printable View
Önceden açmıştım böyle bir konu fakat bulamamıştım. Home page ım kafayı yedi. Kafasına göre yeniler geliyor bazen gelmiyor. Dün akşam olanları gösteriyor. View News Feed yazıyor, ona basıyorum gelmiyor falan.. Bir garip... Başına gelen var mı??
Var var bi sorunlar var...Gönderileri göstermiyor,dünkü gönderileri en üstte gösteriyor vs...
Ayrca 3 gündür benimde sohbet bölümü ve bildirimler acılmıyo...Arada gidip tekrar geliyor.
saçmaladı bu aralar..
kafayı yedı chat kayıp mesala bende
Bende de sacmaladı bu aralar..
Fazla kurcaladılar böyle oldu.. En baştaki haliyle kalıcaktı ne güzel mis gibi:)
benimde profile 1 hafta kimse girememişti kendi kendine düzeldi face bu sağı solu belli olmuyo :D
bendede chat kayıp
aynı sorunlar var
kafası guzeldır :D
yine degiştiriyorlardır facebook'u bi adam gibi yapıp bırakmadılar
bende de aynı sorun var. sürekli güncelliyorlar face i biz de nasibimizi alıyoruz.
yaw bende sorun bende sanıyodum rahatladım :D
O video paylasımı falan cıkardılar ya, adam olmaz artık :D
Aynı sorunlar :)
Sebebi ne acaba:soru:
yaw bide kim kiminle ne yapmış niye arkadaş olmuş bana ne bunlardan yaw ?
evet degiştirmişler mesela bir resimi begendinizde isimler yanyana çıkıyordu şimdi alt alta olmuş
çoğu bildirimlerim gelmiyor.bana has değildir umarım.bildirim sorunu yaşayanınız var mı ?