20-25 bin Aralıgında lpg de ömürlü Aile arabası
abilerim mrb ben askere gidiyorum bu gün gittim sülüsü sordum aralık 1 de alıyosunuz bayram nedeniyle 15 gün daha salladılar sizi dediler şübede asalda 16 kasım yazıyo ama sübe 1 aralık dedi şimdi ben arabamı babama bırakıyorum benim araba fiat croma turkiyede az bucuk bi şey saten cogu kimse ne oldfugunu bile bilmiyo arabanın orjinal denebilcek bi araba cok orjinal bakdım lpg bile takdırmadım motor cincikk gibi :D lpg takıp arabayı dagıtmak istemiyorum bi abimiz var o arabaya talip oldu bende lpg takdırmıycam böylel binerim buna diyo 8.5 a satıyorum arabamı ona simdi ben askere gidince bu arabayı pedere bıraksam adım gibi eminim lpg takar :D arabada yay var onları sökdürür felan kıyamıyorum arabayı pedere araba almamız lazım annemle felan kulancakları opel grubu geldi aklıma vectra c leri araşdırdım 1.6 ları onlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım :S diger vectra serilerine badım lpg ile ömür biçmiyo herkez bende bi opel tamicsi olarak lpgye 100 bin km dayanan bi opel görmedim hayatımda şimdi bu fiyata ne alınabilir bankada 10 bin var 8.5 arabayı satdım 18.500 1500 da buluruuz etdi 20000 babam emekli maaşa tabi 6 milyara kadar kredi çekebiliyo 20 25 bin aralıgında az yakan lpgye dayanabilen bi otomobil dusunuyorum sizce bu ne olabilir ? dizel düşünmüyoruz sevmiyor peder dizel araba ford mondeo lar nasıl ? iyi bilirmisiniz gözüme onlar çarpdı dün pazarda