CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar araç benim aracım kuzenin düğün vesaire düğün dernek işlerinden dolayı pek bakamıyorum bu sıralar foruma.Araçta geçen gün 3 kişi binince dikkatimi çeken bir olay oldu.Ben egzoz sistemiyle aldım alalı sanırım 5-6 defa oynadım hep amatör bi şekilde.En sonda headers'ı taktık öylece kaldı daha elimi atma fırsatı bulamadım.Egzozcumla kafalarımız pek uymuyor ben ne desem yok böyle daha iyi olur deyip kestirip atıyor. :ofk: Araçta şimdi Headers çıkışından sonra 51 mm boru başlıyor hemen çıkışın ardında direkt geçişli spor susturucu var sesi azaltmaya yönelik ardından orjinal orta susturucuyu iptal etmiştim onun yerinde yine direkt geçişli bir spor susturucu daha mevcut.Kalkışı bilemiyorum ama üst devirdeki kasılma sebring son susturucumu söküp orjinal son susturucumu taktıktan sonra başladı.Acaba kalkıştaki problemde devri sona dayayıp kalktığımdan dolayı bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Kalkıyorum 6500-7000 devir arası ama 1 in sonuna kadar eskisi gibi sarması gerektiği yerde araba 5500 devire kadar düşüyor kalkarken.Hızlanma değerleri benim dışımdaki 2 kişinin ağırlığı 170 kilo ile beraber 9.1-9.2 saniye civarı, yine bir diğer hızlanma değeri benim dışımdaki 1 kişi 90 kilo ile beraber 8.4-8.5 saniye civarı.Yani hani bi insanın boğazına sarılırsınızda zor nefes alıp verir ya aynı onun gibi.Araç 3 tane susturucuyla yürüyor ve 51 lik borular mevcut sizce ne yapmalıyım? Yorumlarınız ve fikir alışverişleriniz için şimdiden sağolun.
Not=Alt devir vesaire hiç bir sıkıntı göremiyorum gayet güzel gidiyor ama 6000 devir sonrası devirlenme yavaşlıyor. :icon_wack