İkiside aynı özelliklerde kol h beam ikiside siz hangisini tavsiye edersiniz.. manley biraz sıkıntılı ama.. stockta yok ..
Printable View
İkiside aynı özelliklerde kol h beam ikiside siz hangisini tavsiye edersiniz.. manley biraz sıkıntılı ama.. stockta yok ..
Manley .
Kesinlikle Manley derim... Eagle Çin malı...
EAGLE çin malı degildir hocam yanlışın var sadece çinde üretilir
crower ın da H beam leri çinde üretilir
şu anda çogu marka çinde üretim yaptırtıyor bu demek degilki kötü maldır
USA de EAGLE kol wiseco piston stock gömlek 823 whp K20A2 motor var her gün drag koşuyor adam
bende aracıma EAGLE aldım
aynı şekilde çogu turbo vtecte Türkiyede de USA de de eagle vardır
2 bar basıp makinaya hiç bir zarar veremedigimizi de bilirim
hatta o makina 40.000 yapmış sonra açıldıgında gene aynı yataklar ile NA olarak toplanmış sahibide sorunsuz binmektedir
benden tavsiye çok süper extreme bir araç bile yapıyor iseniz bence kolun markası önemli degildir önemli olan malzemesidir yatakların takıldıgı yerin ve piston pimin yuvasının honlanmasıdır
sizin yataklarınız dogru secilmemişse ayarınız güsel yapılmamışsa ordaki kol manleyde olsa crower da olsa eagle da olsa dışarı cıkar yada içerde sarar bişiler olur
markadan korkmaya gerek yok aynen devam al eagle ı 5 günde gelsin evine topla makinanı
heee çok daha iyisi ni alıcam diyorsanda manleye gelene kadar daha cok marka var bence onlara bakmalısın
hayırlısı olsun
kol cıvatalarından bahseden olmamış.
cıvatalar çok mühim.
eagle ya da manley ne marka kol saplaması kullanır?
evet dediğiniz gibi arp 2000 aldık... ama bazı arkadaşlar eagle için çin deyince bende bi sorıyım dedim .. manley tercihim olacak heralde.
kolları subaru için mi soruyosun merakettim?
Maddi olarak sıkıntı yaratmazsa cosworth tavsiye ederim. Manley kollarla bende ilgileniyorum genelde I Beam olanları daha fazla rağbet görüyor gibi geldi bana.
ben nedense subaruda hep cosworth olsun düşünüyorum
The connecting rod is the vital link between the piston and power. When engine output is increased, the demands placed on the connecting rod increase as well. To ensure engine reliability in all conditions, original connecting rods should be replaced with heavy duty specification parts. Cosworth Forged Connecting Rods are manufactured from high strength 4340 (EN24) steel and machined to precise tolerances.
* Strong, light weight H-beam design
* Heavy duty rod bolt (260,000psi)
* Manufactured from 4340 (EN24) steel
* Small end bushed for floating pin
manley alıyorumm kararımı verdim tesekürler herkeze.
gerçi manleyde eagleda 4340 kullanıyo...ama benm tercihim cosworth olurdu ilk..neyse manley hayırlı olsun
eagle kullandım. 3.0L M54 motor. twin turbo. 500 motor bg. 7000 devir max. Sorun yaşamadım.
eagle kullanan birçok supra var 1000 motor beygiri elde ediyorlar.
eagle fiyat olarak alt sıralarda, ancak fiyatına göre güzel performansa sahip.
daha iyi istersen, arrow precision veya carrillo var
veya 50 saat kullan at yapmaya tamam dersen ALUMİNYUM kollar var.
Son not:
eagle kol kullanırken max bg ne?
max motor deviri ne?
yeni pistonlar kaç gram?
bu arada kol markasından ziyade kolun motora monte edilmesi çok ama çok önemli.