bı ıdda var ortada. bu hafta 2 arabayı denıycez.
sı da headers, egzoz, fıltre kıt,chıpped ecu var
focusta sadece fıltre ve egzoz var. bana kalırsa sı rahatca gececek ama arkadaslar bayagı ıddalılar sızce sonuc ne olur?
Printable View
bı ıdda var ortada. bu hafta 2 arabayı denıycez.
sı da headers, egzoz, fıltre kıt,chıpped ecu var
focusta sadece fıltre ve egzoz var. bana kalırsa sı rahatca gececek ama arkadaslar bayagı ıddalılar sızce sonuc ne olur?
focus sport trend sadece kasa olarak tek kapı ve spor paket olan bir araba niye sanki gti vsvs gibi davranılıyor şu arabaya...? hiçbir şansı yok bu özellikler ile hemde focusun..
focus yabana atılıcak bır araba deyıl ama sı gecer dıye bakıyurm cunkı kg farkıda vardır arada onun ıcın si kanka ne zaman denıceksınız ?
ben denedim focus 2.0 sportla 4 defa denedim her defasında si aldı..si da 51mm araboru otto eksoz aem filitre vardı focusta komple eksoz filitre....
bence yine si alır
2 arabannda sağlıklı oldugunu dusunursek yapılan modifikasyonunda mantıklı değerler verıdgını... arada ben diyim 1 kamyon siz diyin 2 otobus fark olur civic lehine
video bekliyoruz hem konuya nokta olur..
Güzel bir focus si ı geçer. si çok temiz ve modifiyeliyse si geçer gibi.
si ı asıl 1.6 fiesta ile denemek lazım kiloları daha yakın.
si geçer bencede.
hataa bi ara mazda lantis,si,focus videosu vardı biyerlerde
si 135 veriyosa arada fark olacaktır
si ın 3 ve 4. vitesleri kötü diye biliyorum(sadece duyduğum bu ) eğer öyle ise 2 de öne çıkar si 3 bayılır :) 4 te geri düşer diye tahmin ediyorum
ford 130hp değilmi?
134 yazıo ruhsatta(benim gördüğüm).. focus için.. verimli bir motor değil sporttrendin.. ingiliz manyaklar gibi karbüratör yapıp atmosferik olarak geçilmeyenleride var tabi :)
Bu denemede araçlar önemli.. x focusla y civic değilde.. Randıman önemli.. rolling ise 60 ta vs üst hızlarda hacim konuşur.. ya da alt devir denenicekse focus torkludur önde başlar devam eder..
Ama üst devir düşük hız da si mutlaka biraz gidicektir focusa göre''bence''
Açıkçası deneme şartları ve deneyen araçlar önemli..
bahsettıgım sı header egzoz caılı vtecle 4 sonuna kadar beraber gıdıyo gıbı bısı :D