arkadaşlar bugün okuldan sonra egr iptali yaptırıp turbo basıncımı ölçtürmek istiyorum... daha sonrada dyno ya çıkarıcam arabayı, maslakta bunları yapmam için nereleri önerirsiniz??? yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden çok teşekkürler
Printable View
arkadaşlar bugün okuldan sonra egr iptali yaptırıp turbo basıncımı ölçtürmek istiyorum... daha sonrada dyno ya çıkarıcam arabayı, maslakta bunları yapmam için nereleri önerirsiniz??? yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden çok teşekkürler
Peak garage serdar....
serdar ustada dyno yok yanlız onda baktırırsın arabana, dynoya paşaogluna gitmen gerek
bu arada konu başlığını yanlış açmışım. 5 dakkalık ders aramda boş bilgisayar bulup konuyu açmam gerekiyodu, westgate hakkında bişe sorcaktım daha sonra karar değiştirdiğim için başlık öyle kalmış bulundu... o konudan dolayı kusura bakmayın...
peak garege tavsyen içinde teşekkürler hocam... tam olarak yeri nerde peki, sokak numarası falan verebilcek misin?
dyno çok şart değil, onun acelesi yok zaten... paşaoğluna giderim bi ara... ilk iş şunlara baktırıyım, eğer istediğim bar ı vermezse çünkü westgate ayarlarıyla boğuşmam gerekicek bide...
pirelli bayii var onun sokagında