zr_106 nickli cem arkadaşımla bu akşam otururken iddalaştık sizde bilgilerinize dayanarak açıklama yaparsanız sevinirim
1: Citroen peugeottan daha lüksmüdür?
2: Peugeotunmu yoksa citroeninmi fren sistemi daha kuvvetlimidir?
Printable View
zr_106 nickli cem arkadaşımla bu akşam otururken iddalaştık sizde bilgilerinize dayanarak açıklama yaparsanız sevinirim
1: Citroen peugeottan daha lüksmüdür?
2: Peugeotunmu yoksa citroeninmi fren sistemi daha kuvvetlimidir?
106 nın bomboş olan modelide var.ama saxoda sadece sanrufsuz var çift airbag,klima standart
yıllardan beri aynı muhabbet 2 side aynı biri ön biri arka kapıdan çıkıyor yok fren sistemiymiş lüks müş neyin 10 küsür yaşında arabalar ilk günkü frenmi kalmış ortada lüksmü kalmış
bildiğin konserve kutusu azcık hızlısı :D herşeyleri aynı gerisi şehir efsanesi yalan dolan
106 mda oldu saxo mda ama konfor olarak saxo daha iyiydi kasa olarak ikiside tamamen orjinaldi frende aynı sistem zaten degişen bişey yok
valla beyler 10 yıllık diyorsunuz arabamda tık ses yok fren sistemime zaten herkes şaşırıyor (nazar değmesin:D) sadece bilgiye dayanarak dedim konuyla ilgili yorum yaparsak konu kaynamaz ikisi de aynı yada biri birinden daha iyi gibi yorumlar yaparsanız sevinirim
SAXO daha luks gerisi aynı
honda vtı hem lüx hemde daha hızlı hemde basdınmı duruyor
Saxo lar donanım olarak daha full çıktı.Ama 106 lar ın ış modelleride dolu modellieride var..Fren olarak aynı olduğunu düşünüyorum
hepsi bi çuval civata :D
cıft yumurta ıkızlerı
106 gerisi yalan
VTS'te 106'da aynı olay beyler artık bırakalım bunu :) Aralarındagörüntü dışında nerdeyse hiçbir fark yok :) Bana kalırsa 106'nın şekli şemali daha güzel özellikle konsol konusunda 106 daha başarılı.
106'nın daha daha az özellikleri olan modelleri var saxo'da o kadar seçenek yok daha dolu modelleri.Onun için saxoyu geçen 106'lar var onlardada klima airbag vs olmadığı için yani hafiflik farkından.Yoksa 106 saxoyu geçer vs bunlar hikaye araçlar aynı zaten sizinde bildiğiniz gibi biçok parçası aynı araçaların ortak parçaları.
sikilmadnzmi bu muabbetten allah askina :)