-
Uno goooo .... :) Yeni fotolar sayfa 5
-
gule gule kullan erdem abi:)
-
Rengi güzelmiş.. :)
Kazasız belasız..
-
-
-
Maşallah jantlar aracın rengine uymuş ;)
-
öğrenci arabasu için çok yakar ama :) kazasız belasız...
-
tüpüde varsa 10 numara kazasız belasız...
-
hayırlı olsun.kazasız belasız inş. benim ilk arabam unoydu,4 sene çok severek bindim. biraz sorun açmaya meyilli bir arabaydı. alt takımları zayıftır unoların. çukurlarda dikkat etmek lazım. ama parçası ucuzdur. öğrenci için idealdir. uzun yolda çok çok az yakar,ama şehir içinde biraz içer benzini. araban diri duruyor. güle güle kullan dostum :)
-
-
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
öğrenci arabasu için çok yakar ama :) kazasız belasız...
Yakıt tahmin ettiğimden fazla gerçekten :)
Alıntı:
fatiii Nickli Üyeden Alıntı
tüpüde varsa 10 numara kazasız belasız...
Tüp yeni takıldı ama nasıl bir motoru var anlamadım hala çok yakıyor :)
Alıntı:
207rc Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun.kazasız belasız inş. benim ilk arabam unoydu,4 sene çok severek bindim. biraz sorun açmaya meyilli bir arabaydı. alt takımları zayıftır unoların. çukurlarda dikkat etmek lazım. ama parçası ucuzdur. öğrenci için idealdir. uzun yolda çok çok az yakar,ama şehir içinde biraz içer benzini. araban diri duruyor. güle güle kullan dostum :)
Daha önceden bi uno tecrübemiz olmuştu gerçekten hassas arabalar ama benim araba 97model ve daha 72 binde çok kıl birisinden aldım:) şimdilik maşşallahı var ses soluk yok arabada ama yakıt tüpte olmasına rağmen hala fazla sadece litre fiyatı farkı var
Teşekkürler arkadaşlar ..
-
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
masallah allah kaza bela vermesın
-
güzel araç kazasız belasız unoların güzel performansı var bir arkadaşımda var vallaha çok deli gidiyor yani:)
-
Alıntı:
bora1311 Nickli Üyeden Alıntı
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallah allah kaza bela vermesın
Alıntı:
TanseL Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç kazasız belasız unoların güzel performansı var bir arkadaşımda var vallaha çok deli gidiyor yani:)
Teşekkürler Saolaun.Allah hepimizi kazadan beladan korusun
-
masallah kazasız belasız :)
-
hayırlı olsun yayları kes arabayı otuttur yere baaya dikkat çeker
-