-
YDN 64 Şahin S /// Red Devil
-
-
gerçekten çok şık duruyor aracın allah güle güle binmeyi nasip etsin..
-
gayet guzel jantlar cok yakışmış
-
araban güsel ama stopları değişsen dahada süper olcak kazasız belasız:)
-
Gözüme takılan sadece stoplar oldun onları 98 doğan slx gbi olanlarla değiştirirsen daha şık olacağını düşünüyorum.
-
Yorumlar için tsk ederim arkdaslar...
Alıntı:
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
Gözüme takılan sadece stoplar oldun onları 98 doğan slx gbi olanlarla değiştirirsen daha şık olacağını düşünüyorum.
Stoplar seffaf stoptur..Karartılmıs siyah stop fakat resimlere efect verdigim için onlar cok karanlık kaldı...
-
Bi de resimlerin orjinallerini görelim o zaman. :)
-
Alıntı:
aykuteraslan Nickli Üyeden Alıntı
Yorumlar için tsk ederim arkdaslar...
Stoplar seffaf stoptur..Karartılmıs siyah stop fakat resimlere efect verdigim için onlar cok karanlık kaldı...
Güle güle kazasız belasız kullan ön kısmı ve farları stock bırakmışsın arka kısmıda öyle olması daha güzel olacaktır bence.
-
ucağın olsa ne yazar sahin bi bakan bi daha bakar..
-
kitabın amat gibi :D
97 98 slx stop iyi gider.
97 98 slx ızgara düşünülebilir.
bu ankara tıpki german style gibi bir akım yaratmış durumda
-
kilitli defransiyelini satarmısın?? hem kilit hem lpg biraz tezat yaratmasın die solüyorum :)
lpg haricinde aracın çok güzelmiş geröekten;)
-
http://img521.imageshack.us/img521/6641/resim015l.jpg
Arka stoplar bu şekildedir...Transparan spreyle boyandı.Muanesinden sonra yeniden dolu bi şekilde karşınıza tekrardan cıkacak aracım...Dediklerinizi kulak arkası yapmayıp deneyecem...
-
çok güzel araç...ilk aşkım Şahin...Bu hali aşık olduğum araç...
ama orjinal resimlerini bir görürsek çok daha iyi olucak...
Ben bazı arkadaşlara katılmıyorum,devir ekonomi devri lpg kuş serisine şart... hem çok extreme olmadıkça LPG performansa engel değil
kazasız belasız
-
Fotograflarla o kadar cok oynamıssınki araba yeni boyanmıs cıkmıs gibi duruyor.
Önden ve yandan gayet güzel ama arka stoplar olmamıs, bagaj da ayarsız gibi ;)
Masallah özellikle jantlar yakısmıs.
-
maaşallah cok guzel
arkadaşların dedıgı gıbı orjınal slx stop koyarsan cok daha guzel durur bırak orjınallıgıyle dıkkat ceksın
sakın yenı cıkan stoplardan takma kalıpları cok kotu kenarlarında 1 parmak bosluk kalıyor araba kazalı gıbı duruyor sonra
jantlar esnedıgı zaman surtme yapıyormu ?
ben borbet takmıstım araba orjınal yukseklıgınde bıle esneyınce surtuyordu
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel araç...ilk aşkım Şahin...Bu hali aşık olduğum araç...
ama orjinal resimlerini bir görürsek çok daha iyi olucak...
Ben bazı arkadaşlara katılmıyorum,devir ekonomi devri lpg kuş serisine şart... hem çok extreme olmadıkça LPG performansa engel değil
kazasız belasız
lpg de bi sıkıntımız yok performansımızda iyi :)
-
Alıntı:
metin Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah cok guzel
arkadaşların dedıgı gıbı orjınal slx stop koyarsan cok daha guzel durur bırak orjınallıgıyle dıkkat ceksın
sakın yenı cıkan stoplardan takma kalıpları cok kotu kenarlarında 1 parmak bosluk kalıyor araba kazalı gıbı duruyor sonra
jantlar esnedıgı zaman surtme yapıyormu ?
ben borbet takmıstım araba orjınal yukseklıgınde bıle esneyınce surtuyordu
Bizimde bu araçtaki gayemiz aracımızı yani YDn yi orginalligiyle tanınması...Yeni çıkan stoplar hayatta arabama takmam... Nefret ediyorum diyebilirim...Sürtme olayına gelince aracımızda herhangi bi sürtme sorunumuz yok...Abartısız gecenlerde 6 kişi vardı aracta herhangi bir sürtme yasamadık...Sürtme olayına ortadan kaldırmak için bağzı işlemler yaptırdık ve kestik....
-
Alıntı:
aykuteraslan Nickli Üyeden Alıntı
Bizimde bu araçtaki gayemiz aracımızı yani YDn yi orginalligiyle tanınması...Yeni çıkan stoplar hayatta arabama takmam... Nefret ediyorum diyebilirim...Sürtme olayına gelince aracımızda herhangi bi sürtme sorunumuz yok...Abartısız gecenlerde 6 kişi vardı aracta herhangi bir sürtme yasamadık...Sürtme olayına ortadan kaldırmak için bağzı işlemler yaptırdık ve kestik....
surtme yı engellemek için ne yaptınız nerelerı kestınız ? :) çamurluk ağızlarının iç kısmını kıvırmıstım bende yınede esneyınce surtuyordu 1 hafta dayanamadım söktum