arkadaslar aradım taradım ama kafama yatan bir yer bulamadım. kartepedekı otelleri sordum hepsi full. yakın cevrede onerebileceginiz yerler varmı.
aramızda turizmle ugrasanlar vardır umarım.:)
Printable View
arkadaslar aradım taradım ama kafama yatan bir yer bulamadım. kartepedekı otelleri sordum hepsi full. yakın cevrede onerebileceginiz yerler varmı.
aramızda turizmle ugrasanlar vardır umarım.:)
ılgaz olabilir ;)
ptt en iyisi :)
nereye götürecen beni len :D
ooo özgür party mı verıyorsun ne gerek var :D
abi kartepede sadece greenpark var diye biliyorum cok paralar bence gerek yok muştuyu oralara götüreceğine forged piston al daha mutlu olur :D
ptt nedir yahu:D
muştu hanımını al beraber gidek hacı.:)
aynen cok pahali bu sene ya :)) en iyisi arkadaslarla toplanıp sabaha kadar icmek var :))
morukçum tam kaç gün tatil oluyo yılbaşında ?
ben bu ara tersoyum diye bana cok pahalı geliyor sanırım :D
yılbaşında herkes azmış,çoğu mekanı sordum yemekli limitsiz yabancı-yerli içki kişi başı 400-500tl den başlıo reina,black vsvs... baya uçmuşlar vazgeçeğim bende galiba bu gidişle.kartepe ye gitceğine uludağa gitsene? orası çok daha iyidir.yanlız fiyatları bilmiorum paket uyguluyorlar konaklama var 1 gün sanırsam...
babam guzellık yapmıs bende faydalanıcam :D
abı uludaga gıdebılrıısn ama yada kumburgaz prıncess otel kısın guzel oluyor hamamı havuzu :)
Özgür otur lan evinde heryer karışık zaten. Millet taksimde canavar olmuş resmen geçen akşam evde canım sıkıldı hanımla bi çıkıp gezelim dedim caddelerde birbirine giriyor insanlar kavga gürültü.
Soguk olur ama Amasra iyidir ;)
Tabiki sakin huzurlu bi yer isteniyorsa :)