Arabamız Saab 1.9TiD. Tok bir ses alabileceğim son susturucu istiyorum. Artı oval çıkış düşünüyorum. Marka-model tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler.. :]
Printable View
Arabamız Saab 1.9TiD. Tok bir ses alabileceğim son susturucu istiyorum. Artı oval çıkış düşünüyorum. Marka-model tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler.. :]
ben 206 hdı de komple ara borulu otto kullnmıstım sadece ust devırlerde ses verıyordu ama arac 1.4 du benım...
bır abım leon 1.9 tdı nında sadece son susturucu kullanıyor Magnaflow ya da Magnex kullanıyordu oval cıkıslı baya guzel bır sesı vardı tok bır ses degıldı ama ıntercoolerın hava emıs sesını dırek dısarı cıkaran bır ses gıbı bırseydı ...
güzel tok bir ses istiyorum ama saçmasapan seslerden korkuyorum biraz da..
dizelden tok bir ses almak biraz zor olur gibime geliyo benimde eskiden 1.4diesel arabam vardı ne yaptıysak güzel bir ses alamamıştık kat iptali ara borular son susturucu banamısın dememişti ama 1.9da ne olur bilemicem
kesinlikle magnex diyorum yavuzun arabada da vardı konuyu görürse daha iyi bilgi verir kendisi
Ben otto denedim, magnex denedim komple düz boru da denedim :)
En güzel en tok ses magnexte vardı, digerleri sacmasapan üfleme sesi ıslık sesi tarzı kötü sonuclar dogurdu.
Magnexi de yine bi dizel araca sattım zaten, uygun fiyatlı bulursa deger de dizelde sıfır egsoz alıp takmak bana göre mantıksız :)
Yani isin özü hicbir zaman benzinli gibi ses olmuyor, bundan sonra hicbir dizel otomobilime egsoz takmam masrafına degmiyor cünkü :)
Heves-kursak meselesi gerçekleşmek üzere.. :]
yazılım cok iyi egzosa okadar para harcamaktansa aslında downpipe filtre artı yazılım iyi olur
Vazgeeçç :)
bence iskender.ne tip ve nasıl bi ses istiyorsan ona göre yapıyor
dizel icinde mi ses üretebiliyor iskender? fay anasını yavv aşmış artık bu iskender usta:)
Yazılm düşünüyorum ama bilinçsiz bir yazılımdan çekiniyorum. Şu an yakıt tüketim değerlerim çok iyi. Artmasın istiyorum. Eksoz işini de sağlam bir yerde deneme yanılma yoluyla çözüme kavuşturacağız sanırım.. :)
En tok ses alabileceğin egzoz bence Magnex'tir ;) Düz boru + Magnex benzin kadar olmasada diğer seçeneklere göre daha tatminkar olacaktır.
nette vardır illaki magnex takan diesel ordanda sese bakılabilir aslında