Arkadaşlarım Abilerim aklıma geldi konuyu açayım dedim.Yılbaşında kim , nerede , ne yapıyor acaba ? öneriler ve toplu kutlamalar varmı nereyi ve neleri tavsiye ediyorsunuz herkes dökülsün bakim :D
Printable View
Arkadaşlarım Abilerim aklıma geldi konuyu açayım dedim.Yılbaşında kim , nerede , ne yapıyor acaba ? öneriler ve toplu kutlamalar varmı nereyi ve neleri tavsiye ediyorsunuz herkes dökülsün bakim :D
Şehir İzmir olabilir ama 2010'a nerde gireceğime karar veremedim daha :soru:
ptt lokali, ankara beysukent :)
çalışarak gireceğim:D
büyük ihtimal kırklareli babaeski
her sene oldugu gibi mangal ve çekim :)
yılbaşından, doğumgünü partileri vs..vs.. nefret ederim ben zaten herzaman içiyorum, hergün geziyorum :D
bende sabaha kadar içerim sabah olunca hastaneye gider bi iğne çaktırırım :D:D mide bulantım geçer içkiden sonra alka seltzer tabletini şiddetle tavsiye ederim :D
Vala Yaklasık 7-8 Araba Arkadasın Bağ Evine Gidicez , Sabaha Kadar Tissskoo Tissskoo :D
yılbaşında rakı içilir :) bu arkadaşlar sabah baş agrısı yapmasın diye şu duayı etmiş :)
http://www.youtube.com/watch?v=fDVOIhbsOSc
minesera dabılyı olucak heralde :)
istanbulda olucam muhtemelen kuzenle bi cadde turu atar evde gireriz yılbaşımıza geçen yılki gibi :)
Sabahattin Babanın Yeri-Fasıl- Köroğlu Ankara mekan süper tavsiye ederim.
Gecen seneki gibi bi Apache Meetin' planlıyoruz ;)
Herzamanki gibi Hilton'da giricem :D :D
babam sag olsun yıne yapıyrum bır seyler :) toll-ga rahatsız etme benı o gece :D
NewYork - Times squarede olacagim..