Diğer konuda konuşurken sizlerinde yorumlarını alalım dedik Anıl kardeşim e30 unun speclerini yazacak şimdi Kendisi nazmi gibi dragçı olsada rolling yapılırsa sonuç ne olur sizce ?
Printable View
Diğer konuda konuşurken sizlerinde yorumlarını alalım dedik Anıl kardeşim e30 unun speclerini yazacak şimdi Kendisi nazmi gibi dragçı olsada rolling yapılırsa sonuç ne olur sizce ?
hakkaten açtı zuahha :D hadi bağalım
Blok hala 3.20 :) dbilas thorttle body, 84 3.25 piston, megasquirt beyin, m3 getrag şanzuman, 885 kapak ufak tefek var bişeyler :P aslında specler tamamen drag için hazırlandı ama olsun :)
hahaha mmustunun sakası yok :) acalım dedı actı
anılın arabada chip filtre var:D:D:D
aaaa egzozu yazmayı unuttmusum :)
drag, rolling baska dunya...bu sefer sira bende rolling yapacagiz, ben drag hakkimi kullandim, bi de kadir aga kalksin bagalim naapiyo...
bnle denemesinden 2 boy ilerlediyse rollinde de can yakar gibi...
tirakkk yaptik abi, simdi rolikkk yapcesss...:D
sonuc 1 boy 170 e kadr fln sonrasi biraz daha acardim belkim, ama anil kardesim aradi bugun beni deneyelim diye demek ki arabasi sahlandi:D
beklenen annnnn :D STP geldi :D
yalnış hatırlamıyosam büyük anılın e30 06 taz k-prolu typer geciyodu 2 anıl denediğinde aralarında ufak fark cıkıyodu ben e30dan yanayım k-prolu typer gecebilir diorum :D bmw ruhum ağırmı bastı ne :D
ya bizde stock tayyardan bahsetmiyoruz zaten o çantada :D hani şöyle filtre egzost headers lı ile ne olur kprolu olunca ne olur acaba
drag yapmayiz anil, beni de cairin 3 lu rolling yapalim... ama kadir abiyle drag yapin dibine kadar:D
gorelim farki ayip ettin, su sinav donemi bitsin....
roll de rol ctr... :)