Arkdaşlar burada gidip memnun kaldığınız uygulama merkezleri, yıkamacılar, boyacılar yani kısacası aracınızın boyası ile ilgili iş yaptırdığınız yerler hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
Printable View
Arkdaşlar burada gidip memnun kaldığınız uygulama merkezleri, yıkamacılar, boyacılar yani kısacası aracınızın boyası ile ilgili iş yaptırdığınız yerler hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
meguiars lardan memnunum, çok güzel denetime tabi tutuyorlar ve araçlarla çok iyi ilgileniyorlar basit iç dış yıkamada bile. ürünleri için bişe söylemeye gerek yok zaten...
sıtemız uyesı 16v nıcklı Umutun esenyurt yolu uzerınekı AUTOJOY adlı oto yıkama ve kuafor merkezının yıkama bolumu kusursuz derecede ıs yapıyor, detaylı temızlık ve boya parlatma ıslemlerınde ıse fevkaladeler,kullandıkları urun meguıars
Kızıltoprak Meguiars
Bostancı 3M Mustafa Taşkın
Autojoy Avcılar(Umut)
Bostancı sanayinin ordaki Meguiars tabelalı yere uğramayın bile. Sahtekar herifin teki tecavüz ediyorlar arabaya.
Kendim yikamayacaksam sadece Kiziltoptak Meguiar's'a gidiyorum hem detayli ugrasiyorlar hem dogru duzgun temizleniyor.. Her yer parliyor, iceride hic toz kalmiyor vs.. Ayrica iyi de agirlaniyorsunuz.. En son is bitince Meg 21(hizli cila vb.) gecmeleri daha bir guzel oluyor. :)
Bostanci 3M'in uygulamacisini canli izledim gordum, tavsiye edilir.. kendi aracima ya orada ya da kiziltoprak'ta uygulama yaptirmayi dusunuyorum
bahçelievler meguiars a uygulamaya ve yıkamatmaya gidiyorum
uygulamaya başka yere gittim aracım parladı ama çizikler vardı tekrar gösterdim boyadan dolayı dedi
sonra saolsun özgür gel hallederiz dedi gittim bütün çizikler gitti
2 araba götürdüm kuş pisliği leke yapmıştı onlarda çıktı bişey olduğu zaman yine gidiyorum hemen hallediyolar
floryada veysel abi vardır onlarda iyi yıkarlar
Valla çok fazla sayıda yıkamacı değiştirdim.Uzun süre Bahçelievler Sonax'a gittim memnundum ordan.
Sonra Bahçelievler Meguiars'a transfer olduk , ilgi alaka temizlik güzel memnunum.
açıkçası bugune kadar araclarıma fazlasıyla yapırdıgım temizlik uygulamalarının hiçbirinden memnun kalmadım hiçbiri beni şaşırtamadı, sırada floryadaki subaru bayiinin yanında bulunup megiuers uygulamsı yapan bir atölye varmış, baharda orayı deniycem birde...
bahçeşehirde meg. sonax tarzı yerler açılana kadar normal bir yıkamacımız vardı otobanın yan yolunda önce sonax geldi başlarda iyiydi bence sonra bozdu gitmedim.sonunda iyiyi güzeli denk getirdik
Bahçeşehir Meguiars
Özgürün dediği gibi Bahçeşehir Meg.dede ilgi alaka temizlik süper
Aslında kabaca fiyat de verirseniz faydalı olyur diye düşünüyorum şu işi bu kadara yaptırdım gibi.
bahçeşehir meguiars
iç dış 15 (ilk suyun tutulması - elle sampuanlama - yıkama - icinin temizligi - dısının silinmesi -dışın 34le silinmesi)
dış iç komple cila bakım herneyse (4kat cilası + iç) 300 yada 350 idi net hatırlayamıyorum
antalyada meguiars yapılan bı yer varmı acaba ? yarın antalyaya gıdıcem yaptırıyım dıyorum
bakırköy meguiars mı daha iyi bahçelievler mi...iç dış yıkma olarak...quick wax olarak...
yıkatmam lazım arabayı bu aralar neresini tavsiye edersiniz avrupa yakasında...
mecidiyeköy beşiktaş tarafında bir yer daha iyi olur :)
Bakırköy Meguiars gerçekten çok iyi