Turbo düşünülmüyor.Atmosferik olarak binilecek.İlerde SC yapılabilir.Buna göre sizce hangisi seçilmeli?
Printable View
Turbo düşünülmüyor.Atmosferik olarak binilecek.İlerde SC yapılabilir.Buna göre sizce hangisi seçilmeli?
atmosferik , turbo , sc ve en önemlisi montaj rahatlığı için : b18c
k serisine nazaran daha sorunsuz bir şanzıman da cabası :)
a olarak işaretledim. arkadan tiş falan düşünmüyorsanız f20 gereksiz cok zorlar swapta. a2alıp daha makul rakama cıkabilirsiniz ve bulunması cok daha kolay.
Maksat fantezi olsun, F20 diyorum:)
bende fantezi yapmayı düşünüyorum ama herkes k20 veya b18 diyo bakalım hayırlısı...
k20 diyorum ;)
cehaletimi mazur görün ama SC nedir ?
:D k20 açık ara önde
k24 olsun:)
en verimli N/A alabilecegin motor K20A olacagı kesin gibi görünüyor
sadece sizi şanzıman çok zorlar gibime geliyor
başarılar
swap maliyeti açısından baktığın zaman b18c maliyet olarak daha uygun fiyata gelicektir.
ama önü açıklığı olarak bakarsan k20a2 almanı tavsiye ederim. ilerde nasıl olsa atmosferikten, aşırı beslemeye geçmeyi düşüneceksin. maliyeti de k20a ya göre daha uygun.
f20c + k şanzıman olsun
Türkiyede kaç tane kişi gördüm K20 swap yapmak isteyen ama hiç yapamayan
çünkü maliyet yüksek eger para durumun müsait ise ben NA da da SC de de Turboda da K20A derim ötesine bakmam
Allah gönlüne göre versin inşallah K20A yapabilirsin
Arkadaşlar F20c yi yurt dışında yapan daha 1 adam var ne akdar kolay sanıosunuz :)
Türkiyede olmucak bir iş degil ama bence yapılmaz
K20 gibi stock motor turboya dayanıklı bir motor varken neden F20 olsun tamam oda stock dayanıyor ama 3mm conta vs vs vede belli bi basınca kadar
bukadar ugraşılcagına K20 üstüne F20 kapak koyarsın şanzumanla falan da ugraşmassın adam gibi de kapagın olur aslan gibi de devir dönersin