Bugün sabaha karsı saat 5 gibi mahallemizde 6 araç kundaklamislar hepside turk bayrakli olduğu için gidip baktim araçlar kul olmuş şerefsizler nedir bunların alıp veremedikleri :ofk:
Printable View
Bugün sabaha karsı saat 5 gibi mahallemizde 6 araç kundaklamislar hepside turk bayrakli olduğu için gidip baktim araçlar kul olmuş şerefsizler nedir bunların alıp veremedikleri :ofk:
Şerefsizlik işte başka ne denirki yaptıklarına Allahlarından bulsunlar...
Şerefsiz köpekler her şehirden çıkıyorlar soyları kurusun.
bizim arkadaşın aracındada k.atatürk imzası vardı bu olaylardan dolayı sökmek zorunda kaldık üzülerek :'( allah korusun..
diger arkadaşlarada geçmiş olsun diyelim
Yazık günah o.cler
keşke sökmeseydiniz Atatürk ü oraya koydusanız asla cıkmamalıydı bence
Bu kundakçıları-devleti dolandırıp yolsuzluk yapanları-insanların yardım duygularını kullanıp malı götürenleri-tecavüzcüleri-çocuk istismarcılarını-bölücüleri vs...ya asıcan yada yakıcan hapse atıp bide p..venklere bakmıycan yaptırım olması lazım
en sonunda ıc savas cıkartıcaklar olan o olucak zaten cıktı gıbı bır sey
bende iş yerinden birine dedim dikkat et aracına türk bayragı ile geziyorsun aracına bişey yaparlar diye çünkü bunlar boga gibi türk bayragını görünce saldırıya geçiyorlar nerde napcakları belli olmuyor
artık eskisi gibi her mahallede bi korucu koymamız lazım heralde çözüm çözüm diyorlar hiç birşeyin çözüldügü yok bu oyunlara gelmeyelim
Ben bileğimde Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün imzasını taşıyorum varsa delikanlı beni de yaksın !
bnmde araçlarımda Türk bayrağı var yakıyorlarsa yaksınlar kolaysa
şerefsizin evlatları..hepsini baglıyıp çatır çatır yakacan.
başladılar gene
O.cocukları.............
ne hale gelmişiz.mllete nsıl bir korku salmışlar.Allah yrdımcımız olsun...
yemekte haberleri izlerken kuzenlerle (biri 77 biri 81 li) büyük olan biz bu ülkenin bölündüğünü de görürüz bu gidişle dedi, hak verdim cidden yine azdılar :mad: