-
"AN247" Opel Zafira - Güncel [Yeni Foto'lar Sayfa 4'te]
-
-
-
Çekim mekanları gayet hoş : )
-
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Çekim mekanları gayet hoş : )
Eyw Zafer'im :)
-
Maşallah kazasız belasız...
Bence sislerdeki xenon u sök yerine SapSarı ampül tak veya sis camını sarı folyo kapla :)
-
Alıntı:
hüsor Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız...
Bence sislerdeki xenon u sök yerine SapSarı ampül tak veya sis camını sarı folyo kapla :)
Teşekkürler..
Ya O Olayı Düşündük Ama Hoş Olacağının Kanısına Varamadık Bir türlü..
Belki Deneme Amaçlı Yakın Zamanda Yapabiliriz Öyle bişey..
-
zafira yıne cok guzel..
gule gule kullan ömer..
307 de ole..golcukte gouorz..cok bakımlı diri maşallah..
-
Alıntı:
morgy_drag Nickli Üyeden Alıntı
zafira yıne cok guzel..
gule gule kullan ömer..
307 de ole..golcukte gouorz..cok bakımlı diri maşallah..
Teşekkürler..
Evet, 307 Gölcükte, Çok Bakımlı Araç, Çok Beğeniyorum Onuda :)
-
-
sureklı konu acıcagına actıgın konuyu guncellesen daha ıyı olmazmı aracının masallahı var yanı
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
sureklı konu acıcagına actıgın konuyu guncellesen daha ıyı olmazmı aracının masallahı var yanı
Birçok Çekim Yapıldığında Konu Açmayı Daha Mantıklı Buluyorum..
2-3 Fotoğraf için Eski konuları Güncelliyorum Zaten..
Teşekkürler..
-
masallah araban cok guzel.. Zafira'lari sevdirir cinsten :)
fotograf konusu acarken en begendigin 5-6 bilemedin 10 tane koysan keske de bizim icin de incelemesi kolay olsa :) zaten buyuk boyutlu da koymussun, iyice cile oluyor.. 2-3 tanesine bakabildim fotograflarin.. eline saglik, guzel fotograflar..
-
Alıntı:
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı
olmuş=) özletme çok=)
Teşekkürler Kanka :)
Tamam, Sende Özletme :)
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
masallah araban cok guzel.. Zafira'lari sevdirir cinsten :)
fotograf konusu acarken en begendigin 5-6 bilemedin 10 tane koysan keske de bizim icin de incelemesi kolay olsa :) zaten buyuk boyutlu da koymussun, iyice cile oluyor.. 2-3 tanesine bakabildim fotograflarin.. eline saglik, guzel fotograflar..
Teşekkürler..
Valla Fotoğrafları 1024 Boyutuna Küçülttüm, Bu Boyutun Sıkıntı Olduğunu Bilseydim 800x600 Yapardım :) Önerinizi Kesinlikle Dikkate Alacağım.. Sağolun.. :rolleyes:
-
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler..
Valla Fotoğrafları 1024 Boyutuna Küçülttüm, Bu Boyutun Sıkıntı Olduğunu Bilseydim 800x600 Yapardım :) Önerinizi Kesinlikle Dikkate Alacağım.. Sağolun.. :rolleyes:
Fotograf sayisi arttikca sorun oluyor, en begendiklerini koyup 1024 koysan pek sorun olmaz. :) Sen de sagol anlayisin icin :icon_tup:
-
ömer şahane bir aracın var kardeşim kazasız belasız günlerde gez şimşek grisi kardeşliği :)
-
41 kere maşallah arabanda fotolarıda çok güzel güle güle kullan kazasız belasız :)
-
mahş ömerim son işlemlerle çok iyi olmuş kazasız belasız :)