-
Tünel 2010 Manzaraları :)
-
hakan yakışıklı olduğun kadar iğrençsin:Dahauahau
-
-
Bizim evde şuanda 6 tane 70cl 2 adet 33cl Bira bardağı oluştu bianda :D
Thanx to Samsa & Bodoz :D
-
kim çekti bunları yaww gözlerim bozuldu :D:D:D
-
ne pis bi adammışsın lan sen:D
-
Alıntı:
SaBRi Nickli Üyeden Alıntı
kim çekti bunları yaww gözlerim bozuldu :D:D:D
hahahaha ben çektim daha devamı var :D
-
hakan burnuna sokmadığımn şey kaldımı masada:D
-
nimetle şaka olmazzzzz :no::hahaha::D
-
ne içtiniz ya:D bu arada selam:D ayem bek hom:D
-
Kaçırdığım muhteşem ekip :(
-
programım vardı ama yarına ertelendi. kaçırdım. kısmet diilmiş :) dönünce artık..
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
ne içtiniz ya:D bu arada selam:D ayem bek hom:D
Hoşgeldin Asker :D
Alıntı:
ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Kaçırdığım muhteşem ekip :(
Hacı aradık be evde devam ediyoruz biz :D
-
kafam döt gibi oldu şerefsizim ahauhua kusunca fena kendime geldim ama :D aç karnına içmemek gerekiyormuş bunu öğrendim:D:D güzel eğlenceli geceydi iyi güldük stres attık herkesin ayağına muhabbetine sağlık.
-
puahahahahahah olum bütün zerzevat :D:D ne varsa spa masajı yaptım kendime :D yüzmaskesi yaptım ahahahahahah
-
Mukemmel bir aksamdi cok gulduk ya cenem agriyor hala. Sefa en son kol cikarmis geziyordu ahahahajaj yoksa yatakmi sarmistin hahaahah
cok ictim aq ya basim agriyor:D
-
ıyı eylenmısıısnız resımelrden belllııı :D cok gelmek ıstredım ama bır dahakı seferse ahh babam ah :D
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
ıyı eylenmısıısnız resımelrden belllııı :D cok gelmek ıstredım ama bır dahakı seferse ahh babam ah :D
ne zaman geldinki olum yaa :D ben gelemedim ama acısını fena çıkarıcam :D fena eğlenmişsiniz bodoza bak küpe olayını abartmış iyicene yakında afrikalılar gibi küpe takarsa şaşırmam :D şöle bir şey yapsın bodoz..
http://www.edebiyatdefteri.com/resim...yuk/303528.jpg
-
Alıntı:
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı
puahahahahahah olum bütün zerzevat :D:D ne varsa spa masajı yaptım kendime :D yüzmaskesi yaptım ahahahahahah
heryerine sokmuşsun bişiler:D:D:D