Acilen Discovery'i Açın Type-r Cupra Golf Gti Astra Gtc Mazda Focus St Karşılaştırmaları var :icon_tup:
Acilen Discovery'i Açın Type-r Cupra Golf Gti Astra Gtc Mazda Focus St Karşılaştırmaları var :icon_tup:
izliyorum tşk :)
lanet digitürk
lanet olsun antene sırketteyım ne dıgı var nede kabloluu
bitince yorumları alalım :)
Fifth Gear Özelikler Donanım Hissettirdikleri bakımından ilk 3 elenen araç Cupra , Mazda ve GTC oldu :) Sokağa bile çıkarmadılar ama şaşırdım Cuprayı elemelerine direk.
Arkası Megane Sport , Golf Gti , Civic Type R ve ST kaldı.Sokakta ve Type - R ı elediler ve piste sadece Golf Gti ve Focus ST kaldı.Yani Type R ve Megane elendi :)
Bu sefer Type-R ı elemelerine hiç şaşırmadım çünkü adamlar piste gelidklerinde sordular.Civic Type R nerde niye getirmediniz dediler.Adamlarda o bunlara göre çok hızlıydı ondan getirmedik bunlar yakın değerlerde dediler :D :D
Golf Gti Focus St'yi tur zamanında 1.5 sn geride bırakarak geçti.Performans bakımından Gti ama yol hissiyatı ST denildi.Ama kesinlikle tüme urduklarında Gti önde olan oldu beklendiği gibi :) Type R'ı bekliodum ama denemediler durumuna göre hızlı geldi rakiplerine göre :D
netten izleyemiyozmu yaw
nete var mı vıdeo bılen eden merak ettım valla
video falan yokmu yaw
Walla bakmak lazım bugün yayınlandı hemen konuyu açtım yani yayın tarihi ile benim konuyu açışım dakikas bile aynıdır :) Bi bakınıyım
Güncel testmiydi acaba? Yani Golf MK6 Gti, Yeni focus RS falan mı vardı?
tiff sapık ya :D
eski program ya discovery hep böyle eski şeyler yayınlıyor myth olsun fifth olsun kaç yıllık programlar.
hondalar nedendir hep 1 sınıf üstleriyle karşılaştırılıyorlar :)