-
10.01.2009 Drift Antrenman fotoğrafları
-
-
-
işim bittiğinde saat 2 yi geçmişti ayrılırsınız diye gelmedim yoksa yağmurda yağmış kilitte takmışım ifadenizi alacaktım orda :D :D
-
guzel fotograflar cekmis kardesin eline saglik. siz de guzel pozlar vermissiniz he masallah :)
-
Güzel bir gün olmuş , bizde detailing meetin yaptığımız için gelemedik:D
Sierra'lar nasıl ? Güçleri yeterli geliyormu
-
çok güzel fotolar orada olmak isterdim gerçekten... :(
-
sierra'ları ben cok begendim ve cok hosuma gitti ben ateşlemedeki problemim nedeyiyle arabamla cıkmasamda izlemekten bayagı keyif aldım.. Sierra'lar antremana renk kattılar.
Gelen herkese teşekkür ederiz...
-
super olmuş başarılarınızın devamını dılıyoruz
-
ellerinize sağlık
bi kaç gündür istanbuldayım haberim olsa gelirdim
-
çok güzel bir gün olmuş..
-
Alıntı:
A.G.A Nickli Üyeden Alıntı
ellerinize sağlık
Off , acaip üzüldüm valla Mustafa.Keşke söyleseydin , tabii sen nerden bilicen , ben nerden bilicem :) Bir daha ki sefer istanbula gelirsen söyle lütfen :)
Özgür Sierra lardan biri hazır , diğeri geliştirme aşamasında ama ikiside oldukça başarılı.Güç olarak 3. vites bile çevirebiliyorlar, şanzımanları kısa olduğu için ama olsun.Siyah olan Mahmut abinin , mavi olan Özcanın.
Özcanın coiloverlarını taktık bir önceki gün , koltukları yetişmedi.Orjinal koltuklarıda bürosit gibi olduğu için arabayı kullanırken sağa sola çarpmaktan bacaklarım morardı.Bir daha ki sefere koltukları da olacak.
Duy bunları Onur Efendi !
:)
-
Yani diyorsun ki siyerra drift için şuanada mantıklı daha uygun bir çözüm öyle mi:)
-
Alıntı:
A.G.A Nickli Üyeden Alıntı
ellerinize sağlık
aynen haberimiz olas ne güzel olur :o
çok güzel bi gün olmuş sierraları bende merak ettim , ne var acaba motor yürüyen ? yeterli gelmişmi vs. ?
-
Sierraların piyası şu anda 5.000-6.000TL civarında.Güç olarakta yeterli diyebilirim.Süspansiyona müdahale etmek şart tabii . 10.000 TL ye güzel bir drift aracın olabilir.
-
Video'su var mı sierraların ?
-
yakında internetteki sierra ilanlarında " Drift Makinası,Canavarı, Yan Makinası " vs. ibareler bekliorum =))))
-
valla izlediğim kadarıyla sierra sahipleri baya bi eğlendi. gayet mantıklı bir araç drift için. özellikle siyah muhteşemdi nazar değmesin.
-
Driftte farklıa rbaları gormek gercekten cok guzel hepsine ayrı ayrı maşallah :D