http://www.facebook.com/video/video....8322859&ref=nf
Printable View
t4 ne uçuyor öyle
İyiymiş :D
iyi onlar arabaların agzına s... bizde fazladan para verelim ne guzel yaw:D
abımle baraber ızledım t4 ucakar kosar coşar dıyor :D
neden pahalıymış ben anlamadım?
Sağlamlığından dolayı
ahaha çok eylenceli
1:52 de beetle radyatörümü patlatıyor ? bana mı öyle geldi :)
baya açıklayıcı harbiden
atlayıp zıplaya biliyo diye yani ? öylemi bunları yapan palioda var
transporter ın tek rakibi f16:D
Beetle ın direksiyonu tam kırarak yoldakı engele çarpması ilgimi çektı o hızda o teker konumuyla rot mot kırılmadı hayret
bu yaptıkları tesler hava yastıklarının bu gibi atlamalardakı alttan gelen darbelerde acılıp acılmayacagıyla alakalı tesler.. saglamlıkla alakası yok...
ben hayatımda vw kadar dandik bi araç görmedim tamamen servisleri zengin etmek için kurulmuş bi marka nerden biliyorsun demeyin çok yakın arkadaşımın özel vw servisi var gelen arızaları görseniz aklınız şaşar volanı patlayanmı ararsınız, conta yakanmı, turbosu patlayanmı ben hayatımda sadece vw de gördüm gaz kelebeği arızası herfiler komple kelebek değiştiriyorlar vs vs vs. Hondanın gözünü seveyim:D
Siz buna kötü kullanımmı diyorsunuz ahahahahahaha bizim teslimatçımız mustafa abimiz var bunların 5 katı daha fazla eziyet etmiyorsa arabalara ben bu dünyayı terki diyar eylerim. O symboller megane lar kangoolar masıl dayanıyor belli değil.:D:D:D
bak bak bak ben nedense daha hiç volan patlatan conta yakan wv görmedim servise okadar gittim ... onabakarsan sende 2 km boyunca rev yap hondadan eser kalıyormu ? neyse ... honda kadar dandik şasesi olan araba tanımıyorum tek lafım bu motoruna laf yok ama şase 5 para etmez.