http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/28397-chrysler_sebring.html
Sebringimize cam filmi düşünüyoruz fakat ikisi arasında gidip gelmeye başladık. Sizce hangisi daha hoş durur:soru:
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/28397-chrysler_sebring.html
Sebringimize cam filmi düşünüyoruz fakat ikisi arasında gidip gelmeye başladık. Sizce hangisi daha hoş durur:soru:
Lazer film sadece bir özellik...
American malı lazer film de var uzak doğu malı da var...
Lummar ın PP35 ini tavsiye ederim
Hafif aynamsı ama koyu olanlar lazer...
Lumarr ın lazerlisi güzel nispeten bildiğimiz filmlere göre...
Beyaz arabaya açık ton lazer güzel olur bence... Sadece benim fikrim.
Gece biraz açılan colormatik filmlerde var. Onları da tercih edebilirsiniz.
Arabayı genelde annem kullandığı için güvenlik olsun diye yaptırmayı düşünüyoruz. Bizim arabanın aynısında canlı olarak film gördükte pek yakıştıramadık. Ama bu aynamsı olanlar çok güzel. Lummardan başka önerebileceğiniz marka var mı peki?
Solar Gard Quantum serisi öneririm bende..
LLumar PP35 derim bende, Tolga'ya katılarak.
arda kardesim ikisininde cezası 128 ytl kafana göre takıl ,::) şaka bi yana cam filminden ceza yiyince acayip bi psikoloji oluyormus insanda şimdi anlıyorm her polis gördüğümde tribe giriyorm ki hiç polis korkusu v.s. olmayan biriydim ....
sıyahın lazerlısı dıyorum... hem sıyah hem aynalı yani.. hangi markalarda var bılmıyorum ama.
solar gard quantum serisinin renkleri güzel bencede llumarda iyidir :)
Gencler otocam derim :)
llumar(7yıl garantili) solargard(2yıl garantili) olarak yapıyorduk.
aracın rengini bilmiyorum ton öneremicem.Gittiğin yerde cam üstünde uygulanmş olarak örnekleri vardır büyük ihtimalle.
Sonuç olarak lazerle llumar kullan derim.
---
Ayrıca lazeri farklı algılamayın.birinini ısıtıcıyla çekerler dierlerini lazer dedikleri cihazla çekerler.sonuçda ikisindede film kullanılır.
LAZER ve FİLM iki ayrı uygulama ismidir.Lazerde camlar sökülür fırınlanır yakılarak rengi değiştirilir renk seceneği sadece aynalıdır.Yolda ayırt etmenın yolu aynalara dogru acılır lazer camların rengı aynalar rahat görunsun dıye.İkincisi cogu lazer camda aracın her camı aynı tonda kararmayabiliyor renk farkları oluyor.Lazer cam risk taşır rengi kayabiliyor yol yol çizik çizik aynalı cam gördünüzmü bilinki o cam lazer camdır.Geri dönüşü mümkün fakat cok maliyetlidir.FİLM camlar folyo seklinde aracın camına içten uygulanır.Bircok marka ve kalite ürün mevcuttur.Bunların tartışmasız en kalitelisi LLumardır.LLumarıda istanbulda bana göre en iyi uygulayan Gencler Oto cam Ahmettir.Yaptıracaksanda yardımcı olurum arkadaşımdır.
LLumarda 2 seri film var biri metalli biri metalsız mat siyah.İçinde metal bulunan seriyi ben sevmiyorum cunku camları renkli araclarda film yeşil oluyor.Ton acıldıkta camın rengi ağır basıyor ve cam resmen yeşil görünüyor.Benım son favorim mat siyah seride en açığın bir koyusu.Zindan gibi olmuyor ama filmli olduğuda belli oluyor gece gunduz içi görünüyor ama filmsiz güvenlik filmi gibide hiç durmuyor.