vtı atmosferik yüklü stg 2 cams piston vs. enjektör rc 320cc mi almalıyım yoksa 440cc mi konu ile ilgili bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim ona göre hemen enjektör sipariş vericem şimdiden herkese tşkrlrr..:)
Printable View
vtı atmosferik yüklü stg 2 cams piston vs. enjektör rc 320cc mi almalıyım yoksa 440cc mi konu ile ilgili bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim ona göre hemen enjektör sipariş vericem şimdiden herkese tşkrlrr..:)
almısken buyuk al derım....
düşürsen 440 rc var elimde
ayrı bi konu acmayayım dedim benzin regulatörü atmos. aracım almalımıyım yani regülatör mesela aem'in görevi nedir??
gerek yok atmosferık...
220 hp n/a vti da ciddi bi güç demek.. imrendim dogrusu
yok canım nıe yanlıs anlıyayım sadece araçta orj. enjektor kaldı kafama takılan regülator vardı onuda saol acıklamıssın konu ile ilgili fazla n/a olsu turbo olsun bilgim yok ama ustam iyi onun dediği yaptığımız setup'ta 200~~220 hp rakamı ben vermedim enjektör ve regülatöre gelince değişmeye gerek olmadığını söledi bende bu forum cok gusel arkadaslıklar ve modifiye namına paylasımlar yapıldığı için paylastım..
200-220 NA biraz fazla değil mi? Honda üstadlarına bu soru..
bence 200 hp lerde bile regülatör+benzin pompası alman gerekli + 310 cc. yeterli olmalı