-
34 nzm 88 efsaneler ölmez şekil degiştirir
-
maşallah nazmi çok diri duruyo güzel günlerde kullan
-
maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş.jantlarda 10 numara:icon_tup:
-
:) bu plaka torunlara kadar gider babadan oğula misali :)
hayırlı olsun tekrardan maşallah
-
-
teşekkürler arkadaşlar zaten bu arabayı almıcaktım sırf plakadan sebeb alıp taktık emniyet amiri aradı plakayı başkasının istediğini söledi ***** ek 9 bende oldugu için plakayı kullanamıyolar bende bu aracı aldım hemen plakamı taktım sorun kalmadı araç zil orj di ben malumunuz biraz degişiklik yaptım 19 inç jant koydum cam film zenon falan filan derken bu hale getirdik :)
-
106 gttımı kardesım hayırlısı olsun...
-
maşallah kanka maşallah boncuk gibi :)
-
kanka hayırlı olsunda ne ara aldın bunu?520 dimi
-
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
kanka hayırlı olsunda ne ara aldın bunu?520 dimi
saol kanka tşk e34 5.20i plaka davasına aldık taktık nzm nın de bi şerefi var bmw den başkası yalan birazda hayata standart takılalım yaza sıkı makina yapacaz nasipse
-
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
saol kanka tşk e34 5.20i plaka davasına aldık taktık nzm nın de bi şerefi var bmw den başkası yalan birazda hayata standart takılalım yaza sıkı makina yapacaz nasipse
Körle anlaşamadınızmı?
-
nazmi hayırlı olsun
bu arada şirkette fotoları göremiyorum e30 ne oldu yeni aldığın araç ne ?
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
nazmi hayırlı olsun
bu arada şirkette fotoları göremiyorum e30 ne oldu yeni aldığın araç ne ?
araç 5.20i e34 kasa bordo 19 jant var abi:) kafanda canlansın akşam bakarsın:hahaha:
-
Maşallah kazasız belasız..bu plaka zannedersem daha önce şahin de değilmiydi
-
HAYIRLI OLSUN MAŞALLAH kazasız belasız inş.
-
masallah kankacım duvarda ismin olcağına nosla kırılan şahinin olsun :)
-
Alıntı:
sulhi Nickli Üyeden Alıntı
masallah kankacım duvarda ismin olcağına nosla kırılan şahinin olsun :)
uhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuh ahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhah ueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahue uheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuh eauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuhea uhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauh auheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauhe
yemin ederim yıkıldım :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::h ehe::hehe::hehe::hehe:
uhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuh ahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhah ueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahueuheauhauheuhahue uheauhauheuhahueuheauhauhe
-
tüü sizi ahuahuahuahauhu olum millet bakıyo neye gülüyo bu deli diye hauahuah