sağlıkçı/doktor/ortodontist/yada psikolog varmı yardm..
arkadaşlar bnm sol kolumda bi skntı war.
olay şu sol kürek kemiğimden sol elimin parmak ucuna kdr dayanılmaz derecede ağrım oluyo ve kolumu kullanamıyorum. sabit brakıyorum ince ince ağrıyo hareket ettiriyorum canımı çıkartıyo.
beyin boyun mr ları temiz. beyinde bişi yok (hissizlik söz konusu çnk) boyun fıtığı sol kola vuruyomuş boyunda da fıtık yok
kalp krizi geçirmeme dair ağrıdan başka bi belirti yok ne soğuk terleme ne nefes sıkışması (nefes sıkışması oluyo ama o sinir krizi anında fln oluyo alakası yok yani) nede göğsümde ağrı bu seçenekte eleniyo
bu kolum bnm niye ağrıyooooooooo??? 4 5 tane doktora gittim hepsi ayrı şey söyleyip tedavi edemediler. en son nörolog a kolumda kas yiyen bakterimi war dedim tıpta öle bişi yok dedi (yalan house'un bi bölümünde vardı :D)
nyse en son sinirsele bağladılar çnk hçbir hastalık belirtisi yok koluma vuruyomuş vücuduma sinirliyken verdiğim zarar. ama en son yeşil reçeleri ağrı kesici kullandım o bile kesmedi diil apranax fort volterenn fln..
napıcam ben artık duvardan duvara vuruyorum kolumu duvara atlıyorum kolumu vurim belki ağrısı geçer diye uyutmuyo ağlatıyo resmen :(
varmı tavsiye edebileceğiniz bişi?? sinirlerimi yada duygu dürtülerimi aldırabileceğim bir tıp bilimi varmıdır bi el atsınlar bana??
yada bildiğiniz kocakarı ilacı :(